Başlık yok! / İbrahim KIZAR

Ey Gazze’nin aslanları! Allah’tan başka yardımcınız olmadığını bilin. Allah’ın yardımı ve Ümmetin duaları sizinledir.

Başlık yok! / İbrahim KIZAR

Dokuz gün oldu, bombalar yağıyor bir avuç Müslümanın üzerine. Ölüm yağıyor kardeş dediklerimizin üzerine. Allah’ın gazabına uğramış peygamberlerin dili ile lanetlenmiş, domuz ve maymunların kardeşleri azgınlaştıkça azgınlaştı, durmadan bomba yağdırıyorlar.

Batı denilen, rahmetli Aliya İzzetbegoviç’in, ''Unutma evlat batı hiçbir zaman uygar olmamıştır'' dediği batı ve uzaktaki evlatları ABD tüm güçleri ile, uçak gemileri ve bombaları ile destekliyorlar siyonist katilleri.

Yani konuşmak ile kalmıyorlar. Bölgeye savaş gemilerini gönderiyor, silah gönderiyor ve yaptıkları ziyaretler ile moral desteğinde bulunuyorlar.

Batı dünyası safını belli etmiş, siyonist katillere destekleri tam. Birçok ülke Filistin yanlısı gösterileri bile yasaklamış durumda.

Allah onlar hakında ''Onlar müstahkem kaleler içinde veya duvarlar arkasında olmadan sizinle toplu hâlde savaşmazlar. Kendi aralarındaki çekişmeleri şiddetlidir. Sen onları toplu sanırsın. Hâlbuki kalpleri darmadağınıktır...''(Haşr/14) dediği halde onlar bu gün toplu olarak Filistinli kardeşlerimiz ile savaşmakta onların üzerine ölüm yağdırmaktadırlar.

Allah (cc) ın bu hükmüne rağmen ne oluyor.

Hani onların kalbi dağınık, biz ise 'Allah yolunda sanki (kurşunla) kenetlenmiş bir binâ gibi, saf tutarak (omuz omuza) olanlar” idik.

Ne oldu bize, onlar birleşti biz ise darmadağın olduk.

Onlar toplanmış planlarını hayata geçiriyorlar. Sözde Müslüman ülke liderleri sadece ve sadece konuşuyorlar ve ne yazık ki boş boş konuşuyorlar.

Yine ne yazık ki bizleri aldatmaya çalışıyorlar. Bir şey yapmadıkları halde sanki ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyormuş gibi bir atmosfer oluşturarak bizi oyalamaya çalışıyorlar.

Artık yeter!

Boş boş konuşmayın. Bizi oyalamayın, bizi kandırmaya çalışmayın.

Yapamayacaksanız, ya da bir şey yapmaya gücünüz yetmiyorsa, çıkın adam gibi, bizim elimizden bir şey gelmiyor, bizim bir şey yapmaya gücümüz yetmiyor deyin. Onu da yapmaya yüreğiniz yetmiyorsa susun, susun, susun.

Böylece sizin içi boş kütükler olduğunuzu herkes bilsin.

Ey Filistine sınırı olan ülkelerin başları, sizde zerre kadar hamiyet varsa hiç olmazsa siyonizmin parasız bekçiliğini yapmayın, sınırları korumaktan vazgeçin. Bırakın sınırı geçmek isteyen, kardeşlerine yardıma koşmak isteyenler, sınırladan geçsin, bari bunu yapın.

Ey Gazze’nin aslanları!

Allah’tan başka yardımcınız olmadığını bilin. Allah’ın yardımı ve Ümmetin duaları sizinledir.

Duamız Allah-u Teâlâ’nın yerdeki ve gökteki orduları ile, dilediği şekilde sizleri desteklemesi, düşmanlarımızın kalbine korku düşürmesini ve her atışınızı isabet ettirmesidir.

Dünyanın ‘batı’sının safları belli. Var güçleri ile siyonist işgalcilerden yanalar.

Kendine Müslüman diyenlerden ise ne yazık ki bir hayat emaresi yok.

Yani dünyadan size bir hayır yok. Yarısından çoğu düşman diğer kısmı ise...

Onun için yazıya başlık yok.

Allah’ım üzerimizden belaları kaldır.

İbrahim KIZAR / Habernas