Bu zihniyet yargılanmalı / İbrahim Kızar

CHP zihniyetinin, ülkeye hakim olduğu günden başlayıp günümüze kadar gelen suçlar, birer birer ortaya dökülerek dosya haline getirilmeli.CHP ve zihniyeti ilk günden günümüze kadar ülkede meydana gelen bütün siyasi ve toplumsal olayların direkt yada dolaylı müsebibi olarak yargılanmalıdır.

Bu zihniyet yargılanmalı / İbrahim Kızar

Belki gerçekleşmesi çok zor yada kimsenin kolay kolay söylemeye cesaret edemeyeceği, etmeyeceği bir şey söylüyor, yazıyorum. Evet başlığımızda yazdığımız gibi bu zihniyet, CHP zihniyeti yargılanmalıdır.Yazdıklarımın okurlar tarafından düşünce özgürlüğü çerçevesinde  değerlendirlmesi gerektiği kanaatindeyim.

Peki neden.

Açıklayalım, kuruluşundan yada ülkeye hakim olduğu zamandan günümüze kadar yaşanan bütün sorunların kaynağında bu zihniyetin yaptıkları, icraatleri, çıkardığı uyduruk kural ve kanunlar var ise, yaptıklarından ve günümüze kadar sebep olduklarından dolayı bu zihniyet yargılanmalıdır.

CHP zihniyetinin, ülkeye hakim olduğu günden başlayıp günümüze kadar gelen suçlar, birer birer ortaya dökülerek dosya haline getirilmeli.

Mesela yapılan katliamlar, öldürülen her yaştan insanlar, hatta hayvanlar bile masa üstüne koyulmalı ve insanlığa karşı işlenen suçlar kapsamında failler ve emri verenler ölüp gitmiş olsalar bile mahkemelerde yargılanmalı cezaları ilan edilmelidir.(zamanında kendileri insanları mezardan çıkarıp dar ağaçlarında salandıracak kadar azgınlaşmışlardı)

Bu emri verenlerin kanun ile korunanları varsa, kanunla koruma zırhı kaldırılmalı ve mazlumların ağzına geleni söylemelerinin önü açılmalıdır.

Mesela yapılan sürgünler ve sürgünler süreci boyunca meydana gelen maddi manevi ve insani kayıpların hesabı sorulmalı ve bu işin failleri ve emri verenler her kim olursa olsun yargılanmalıdır. Ölüp gitmiş olsalar bile cezaları ilan edilmeli ve varsa rütbeleri sökülüp- geri alınıp suçlu-sanık olarak kitaplara yeniden geçmeleri sağlanmalıdır.

Mesela bir halkın varlığını inkar eden, dilini yasaklayan, yerleşim yerlerinin ismini zorla değitirmenin hesabı sorulmalı ve bu işin failleri ölüp gitmiş olsalar bile yargılanmalı ve suçları ilan edilmelidir.

Mesela düzmece mahkemeler ile binlerce on binlerce insanı bahaneye bile gerek duymadan idam eden mahkemeleri kurduranlar, bu mahkemelerde sözde hakimlik, savcılık yapanlar ve bu mahkmelerin verdikleri karaları icra eden katiller yargılanmalı,  bu caniler ölmüş olsalar bile, öldürdükleri insan adedince idam cezasına mahkum edilmeleri icap etmektedir.

Mesela önceden yaptıklarından dolayı günümüz de dahi dökülen kanın, verilen canların hesabı bu zihniyetten sorulmalı, mahkemelerde yargılanmalı ve mahkum edilerek en ağır şekilde cezalandırılmalıdırlar.Çünkü bu zihniyet hala fitne ve fesat üretmekte ve ülkede kan akmaya devam etmektedir.

Mesela bu zihniyet günümüze kadar devam eden Kürd meselesinin ve dolayısı ile kırk yıldır akan kanın sorumlusu olarak yargılanmalı ve mahkum edilmelidir.

Mesela millet kıtlık içinde açlık ile mücadele ederken, israf içinde bir hayat süren zamanın CHP ileri gelenleri yargılanmalı ve yaptıkları israfın hesabı sorulmalıdır.

Mesele devletin gücünü kötüye kulanmalarından, kendi parti menfaatleri için kulanmalarından dolayı yargılanmalı ve mahkum edilmelidirler.

Yaptıklaı zulüm ve kötülükler saymakla bitmez belki okuyucu benden daha çok bilmektedir,  biz azıcık bir kısmına değindik, okuyucuyu bıktırmamak için de uzatmak istemedik.

Evet CHP ve zihniyeti ilk günden günümüze kadar ülkede meydana gelen bütün siyasi ve toplumsal olayların direkt yada dolaylı müsebibi olarak yargılanmalı, önde gelen bütün yöneticileri mahkum edilerek siyasetten men edilmeli, fikriyatları yasaklanmalı hatta CHP ve zihniyetinin geçmişte yaptıklarını savunup övenler terörü övmekten, teröre destek olmaktan yargılanıp cezalandırılmalıdır.

Gördüğünüz gibi daha iktidara gelmeden başkalarını yargılamak ile tehdit edenlerin aslında asıl yargılanması gerekenler olduğudur.

Ayıpları arada bir söylensede, kimse bu zihniyetin yargılanması gerektiğini söylemeye cesaret etmediğinden bu zihniyete mensup olanlar başkalarının en ufak hatalarını, tekrar ede ede büyütmekte ve kendi yaptıklarını meşru görmektedirler.

Hayır hayır bu chp ve zihniyeti kesinlikle geçmişte yaptıklarından dolayı kanunla varsa korunanlar dahil yargılanmalı, mahkum edilmeli, kahraman olarak görülenlerin aslında birer acımzasız katil oldukları ortaya saçılmalı, ülke onların fikri ve fiili tasalutundan kurtulmalı ve yalan söylemekten utanan tarih, gerçeğe uygun tekrar yazılmalıdır.

Bu yapılırsa ne mi olur. CHP ve zihniyetinin akibetini görenler kendilerine çeki düzen vermek zorunda kalır ve belli bir zümre kendini ülkenin sahibi görmeye cesaret edemez. Kürd meselesi daha kolay çözüme ulaşır, Kürdçe kısa sürede ikinci resmi dil olur. CHP ve zihniyetinin Kürdlere musalat ettiği CHP’nin Kürd versiyonu eriyip CHP ile birlikte tarihin çöplüğünde yerini alır. Ülkede değişim ve dönüşümün önünde engel kalmaz ve inanın  Orta doğuda, İslam ülkeleri  arasında, sıcak ilişkilerin gelişmesini hızlandırır.

Bu da benim fikrim ister beğenin ister beğenmeyin. Düşünmek serbest, düşünce özgürlüğü benim için de var değil mi.

Peki bu işi kim yapacak, Allah Kerim baktınız bir baba yiğit  çıktı ve çok uzak görülen, imkansız görülen gerçek olu verdi. Ne dersiniz.?