Yenileceksiniz!

Bombalar yağarken Gazze üzerine, Allah’ın gazabına uğramış olan melunlara akıbetlerini Kur’an’ın dili ile haber verelim: "...Yakında mağlûp olacaksınız ve cehenneme sürükleneceksiniz. !"

Yenileceksiniz!

Gazze üzerine, kardeşlerimizin üzerine, Ümmetin yüzakı olan bir avuç Müminin üzerine, ölümü öldürmüş olan cengaverlerin üzerine, ‘Allah bize yeter O ne güzel vekildir’ diyen mütevekkil insanların üzerine 18 gündür, sürekli bombalar yağıyor.

Hayran kalmamak elde değil; gerçekten ölümü öldürmüş bir halk, bir avuç muvahhid, şeref ve yiğitlik abidesi insanlara.

Bombalar yağarken Gazze üzerine, Allah’ın gazabına uğramış olan melunlara akıbetlerini, hasetlerinden dolayı iman etmeyip düşmanlık ettikleri Kur’an’ın dili ile haber verelim. Evet Kur’an akıbetlerini bize şöyle müjdeliyor; (Resulüm!) İnkâr edenlere de ki: Yakında mağlûp olacaksınız ve cehenneme sürükleneceksiniz. Orası ne kötü bir kalma yeri! (Ali-İmran / 12)

Aldınız mı kalplerinize korku salan, ayaklarınızın bağını çözecek olan haberi. ''Yakında mağlûp olacaksınız ve cehenneme sürükleneceksiniz.''

Az kaldı, Az kaldı belki de çok az kaldı.

Peşpeşe okyanus ötesinden, İngilistan, Almanya, Belçika ve Holanda’dan, göz yaşlarınızı silmeye, sizi teselli etmeye gelseler, en son model ölümcül silahlar ile yardımınıza koşsalar da yenilecek ve cehenneme sürüleceksiniz. Bu kötüsondan kaçma imkanı olmayacak sizin için. Kaçış yok.

Diğer yandan, hemen hemen bütün ülkelerde, halkı Müslüman olan ülkelerde ve halkı gayrimüslim diğer ülkelerde, hatta siyonist devleti desteklediğini söyleyen ülkelerde bile Filistin halkını destekleyen, siyonist terörizmi lanetleyen gösteriler kesintisiz devam etmektedir. Dünyanın hemen her yerinden ehli iman ve ehli vicdan, her renk ve milleten insanlar, işbirlikçi hükümetlere rağmen meydanlara dökülmekte ve yapılan soykırımı protesto etmektedirler.

Bu durum öfkemizi dindirmesede, her renk ve milleten vicdan sahibi insanların varlığını görmek bizleri, beni sevindirmektedir.

Halkı Müslüman olan ülkeler, ve özelde arap devletleri size söyleyecek sözüm var; sizi kınamaya, sizi eleştirmeye, sizi yermeye devam edeceğim. Sizden bir hâyır gelmeyeceğini biliyoruz. Mecbur kaldığınız birkaç parça insani yardım için bile siyonist işgalci çetelerden izin almak zorunda kalıyorsunuz. Ne kadar acınacak bir durumdasınız.

Artık o taçları, tahtları ve makamları bırakın. eisliği, başkanlığı sultanlığı ve krallığı bırakın. Üzerinizdeki tüm rütbe ve madalyaları bırakın. Sahip olduklarınız sizi büyük göstermiyor. Bundan sonra, (bayanlardan özür dileyerek söylüyorum) gidip tülbent mi takarsınız etek mi giyersiniz… Size kalmış.

On sekiz gündür sizden adam olduğunuza dair, zerre kadar hamiyet sahibi olduğunuza dair bir alamet görmedik. Evet evet gidin, ister tülbent takın, ister etek giyin… Ama biz adamız diye, ne nutuk atın ne de ortalıkta dolaşın.

Bize ancak, siyonist teöristlerin yaptıklarını tekrarlıyorsunuz, buna da zaten ihtiyacımız yok. Biz siyonist teröristleri zaten tanıyoruz, ne olduklarını biliyor ve yaptıkları vahşeti Tv kanallarından ne yazık ki izliyoruz.

Ölümü öldüren Aslanlara gelince; güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz. Her atışınız, her konuşmanız, imha ettiğiniz her hedef milyarlarca insan için güzel haberdir. Defettiğiniz her bela milyarlarca insan için güzel haberdir.

Sizden birinin kılına zarar gelmesi bizi derinden üzmekte, yüreğimizi yaralamaktadır. Sizden Müminlerin kalbine sevinçve sürur verecek haberler bekliyoruz. Hem de dört gözle bekliyoruz.

Allah yar ve yardımcınız olsun, yerdeki ve gökteki orduları ile sizleri desteklesin. Attıklarınız, (Gözlerimizin nurunun, ‘anam babam sana feda olsun at okları’ dediği) Sad bin Ebi Vakkas’ın okları gibi hedefleri tam isabetle vursun.

Ve sizde çok iyi biliyorsunuz ki '’Onlar yakında yenilecek ve cehenneme sürülecekler'' şimdiden toprak kaybetmeye bazı yerleşim yerlerini boşaltmaya başladılar bile...

JI BO ZALIMA BİJİ DOJ/CEHENNEM.

Zalimler için yaşasın cehennem.

Abdullah ÖNCEL / Habernas