Siyonist askerler Filistinli genci yargısız infaz etti

İşgal altındaki Batı Şeria'nın güneyindeki Beytüllahim yakınlarında bir askeri bıçaklamaya çalıştığı iddiasıyla öğleden sonra bir Filistinli siyonist rejim askerleri tarafından vurularak şehid edildi.

Siyonist askerler Filistinli genci yargısız infaz etti

Yerel kaynaklar, şehidin Beytüllahim'in güneyindeki Gush Etzion yerleşim yeri yakınlarında bıçaklı saldırı düzenlemeye çalıştığı bahanesiyle siyonist rejim askerleri tarafından vurularak şehid edildiği açıklandı. Şehidin El Halil'in kuzeyindeki Beit Amr kasabasından Ahad Abdel Rahman Halil olduğu açıklandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı, Beytüllahim'in güneyindeki işgal cihetleri tarafından vurulduktan sonra sivil irtibat görevlisinin bir vatandaşın vurulduğunu kendilerine bildirdiğini duyurdu.

İşgalci İsrail'in Kanal 7 kanalı, bıçaklı bir Filistinlinin askerlere ve yerleşimcilere yaklaştığını ve vurulmadan önce onlara saldırmaya çalıştığını iddia etti. Şehide eşlik eden Filistinli bir gencin işgal güçleri tarafından takip edildiği belirtildi.

Siyonist reji güçleri, "bıçaklı saldırı girişimi" veya "araçla ezme girişimi" iddiasıyla Filistinlilere yönelik ihlallerini sürdürürken, insan hakları örgütleri İşgalci İsrail'i Filistinlilere karşı yargısız infaz yapmakla suçluyor.

Habernas