Mehmed Göktaş: Bütün dünyanın zalimleri, firavunları Gazze'ye karşı birleşti

Gazze'de yaşayan Müslümanların basite alınmaması gerektiğini ve onların zaten yetim olduklarını ifade eden Göktaş, "Dünyanın en büyük savaş gemileri, denizaltıları Gazze'ye geldi, atom bombası dahi atabiliyorlar. Onun için bir avuç Yahudi kimse demesin, bütün dünyanın zalimleri, firavunları birleşti." ifadelerini kulandı.

Mehmed Göktaş: Bütün dünyanın zalimleri, firavunları Gazze'ye karşı birleşti

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 2015 yılında ilan edilen "Kasım Ayı Sahabe Ayı" kapsamında ilk 4 yıl sırasıyla 4 halife işlenirken, sonrasındaki yıllarda ise aşere-i mübeşşereden sahabeler işlenmeye başlandı.

"Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" temasıyla Türkiye genelinde düzenlenen programları kapsamında Siirt'te, Hazreti Zübeyir bin Avvam ile Rukiye binti Muhammed anlatıldı.

Peygamber Sevdalıları Siirt Temsilciliği tarafından, Siirt Üniversitesi Merkez Kampüsünde düzenlenen ve Yakup Toprak'ın sunuculuğunu yaptığı program, Molla Emin Tetik hocanın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

"Bizler gerçek imanı ashaptan öğrendik, bugün aynı imanı Gazze'de görüyoruz"

Tilavetin ardından kısa bir konuşma yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Siirt İl Temsilcisi Sabahattin Keleş, "Bu programı düzenlemedeki amacımız, Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem)'i takip eden bir neslin nasıl itaat edip yol yürüdüğünü öğrenerek onların bu muazzam cevherden kendi nasibimizi almak ve pay çıkarmaktır. Bizler gerçek imanı ashaptan öğrendik. Bugün aynı imanı Gazze'de görüyoruz. Filistin'deki annelerde, bacılarda, çocuklarda görüyoruz. Bugün anneler, çocukları şehid olduğunda, 'Aksa'ya feda olsun' diyorlar. Kitapta okuduklarımızı bugün Filistin'deki kardeşlerimizde görüyoruz." ifadelerini kullandı.

"Gazze'de yaşananlar var ya, tarihin hiçbir döneminde Müslümanlık böyle berrak ayna gibi parlamamıştır"

Hazreti Zübeyir'in ömrünün fetihlerle dolu olduğunu ifade eden Peygamber Sevdalıları Onursal Başkanı Mehmet Göktaş," O'nun hayatı zaferlerle doludur ve ilginçtir ki İslam ordusu Mekke'yi fethediyor ve Mekke'ye girerken Muhacirlerin sancağını Hazreti Zübeyir ibni Avvam taşıyor. Bu böyle basit bir şeref değildir. Bugün Gazze'de yaşananlar var ya evet, üzüldüğümüz yanları var ama vallahi tarihin hiçbir döneminde Müslümanlık böyle net ve berrak bir şekilde ayna gibi parlamamıştır. Herkes görecek, hem de kısa zamanda yaşayanlar görecek. Avrupa'nın en ciddi merkezlerinde en büyük stadyumlarında tekbirler getirilecek Filistin, Gazze bayrakları dalgalanacak." müjdesini paylaştı.

"Bir avuç Yahudi değil, bütün dünyanın zalimleri, firavunları Gazze'ye karşı birleşti"

Gazze'de yaşayan Müslümanların basite alınmaması gerektiğini ve onların zaten yetim olduklarını ifade eden Göktaş, "Onların anneleri, babaları, kardeşleri durmadan şehid ediliyorlardı. İşte onlar ne oldu? Bugünün Kassam Tugayları oldu. 12 bine yakın şehidimiz var ama başka bir şey daha var. Ne olduğunu biliyor musunuz? O yavruların şehid edilmesini izleyen bir dünya var, bir İslam alemi var. Bunun boşa gideceğinimi zanediyor, onların da aval aval bakacağınımı zanediyorsunuz. Evet bugün aval aval bakabilirler ama yarın uyanacaklar. O israil denilen adi mahlukun şehid edemediği ne kadar çocuk varsa onlar yarının Ebu Ubeyde'leri Kassam'larıdır. İstemeseniz de kötü görseniz de  Allah size savaşı yazdı. Bazıları bir avuç israil diyor, yahu ne bir avucu? Dünyanın en büyük savaş gemileri, denizaltıları Gazze'ye geldi, atom bombası dahi atabiliyorlar. Onun için bir avuç Yahudi kimse demesin, bütün dünyanın zalimleri, firavunları birleşti." ifadelerini kulandı.

"Eğer Gazze galip gelirse bir avuç Yahudi'yi yenmiş olmayacak"

Sevindirici olan bir şeyin Avrupa halklarının, yöneticilerinin safında yer almadığına dikkat çeken Göktaş, "Kendi ahalileri inanın kendileriyle beraber değil, şimdi biraz böyle göründüklerine bakmayın ne Alman halkı yönetimleriyle beraber ne Amerikan halkı yöneticileriyle beraber değil, hakikat öyle bir ortaya çıkıyor ki, Ortadoğu'daki kralları anlatmayalım. Onlar ayrı bir bela  düşünebiliyor musunuz öyle bir acı ki Washington ayağa kalkıyor, Londra ayağa kalkıyor, Köln, Almanya, Avusturya ayağa kalkıyor Filistinli çocuklar için ama Hazreti Muhammed Aleyhisselam'ın Mekke'si Medine'sinden bir yaprak bile kımıldamıyor. Başlarında böyle Deccallar var. Amerikan köpekleri var. Kabe'yi tavaf eden yüzbinlerce hacının arasından bir tanesi kahrolsun israil, yaşasın Gazze diyemiyor. Niye çünkü Suudi Arabistan'ın bütün askerleri öylesine başlarına dikiliyor ki aman ha israil'e karşı bir hata yapmayalım diyorlar. Eğer Gazze galip gelirse bir avuç Yahudi'yi yenmiş olmayacak, Arapların o krallıkları gidecek, yenilecekler onlarda." şeklinde konuştu. (İLKHA)