İşte bizi yemek için toplanıyorlar / İbrahim Kızar

Farkında mısınız, öyle bir hale getirildik ki, öldürülmek bize normal bir durum gibi gelmeye başladı, biz sadece ölümün şekline tepki vermeye başladık.

İşte bizi yemek için toplanıyorlar / İbrahim Kızar

İnsan nereden başlayacağını bazen bilemiyor. Halbuki söylenecek, insanının boğazını yırtarcasına haykırmak istediği, o kadar çok acı var ki… İnsan, kalemi eline alınca gerçekten nerden başlayacağını bilmiyor.

O kadar çok acı var ki,

Biz hala vahşi Myanmar Budistlerinin, Arakanlı Müslümanlara yaptıklarını konuşurken, vahşi kelimesi  yetersiz kalsa da, bu sıfata sahip olanların sadece Mynamar Budistleri olmadğını görüyoruz.

Maskelenmiş çirkin sıfatlar dünyanın her tarafında ortaya çıkmaya devam ediyor.

İslam aleminin Myanmara karşı sesi çıkmayınca vahşet hızla başka ülkelere de yayılmaya başladı.

Bugün görüyoruz, putperest Hindular daha önce Keşmir'de yaptıkları vahşi saldırıları Hindli diğer Müslümanlara karşı da yapmaya başladılar.

Müslümanlar sokaklarda vahşi bir şekilde linç edilerek öldürülmekteler...

Bu vahşete kim nasıl dur diyecek, kim bu Müslümanlara sahip çıkacak diye sözde İslam ülkelerine umut ile göz gezdirirken, içinde bulundukları durumdan dolayı hiç birinde ne yazık ki umut olmadığını görüyoruz.

Kimilerinin, yıkılası tahtlarını korumak adına emperyalist ülkelere yapmadıkları maymunluk kalmazken, kimilerinin de burunlarının ucunu bile görmek istemediklerinden dolayı düştükleri bataklıklarda çırpındıkça gün be gün dibe batarken kendilerini selamet sahiline yol almakta sandıklarını görmekteyiz.....

Özetle, hemen hemen bütün İslam ülkeleri, kendilerini başka Müslümanlar ile ilgilenmekten alıkoyacak bir baş ağrısı, bir bela içinde debelenmekte.....

İslam ülkelerinde durum bu iken kimsesiz görülen Müslüman topluluklar Arakan ve Hindistan'da olduğu gibi vahşi bir şekilde öldürülmektedir.

Muhakkak yüreğiniz izlemeye cesaret etmişse, Siyonist Yahudi kepçe operatörünün, Filistinli Müslümanın naaşına yaptığı vahşeti görmüşsünüzdür.

Bu vahşi cinayetleri işleyen Siyonist Yahudi ve Putperest Hinduların hiç bir tepkiden çekinmeden bu vahşeti işlediklerini görüyoruz.

Farkında mısınız, öyle bir hale getirildik ki, öldürülmek bize normal bir durum gibi gelmeye başladı, biz sadece ölümün şekline tepki vermeye başladık.

Başımıza gelenleri düşünürken aklıma gözlerimizin nurunun şu hadisi geldi; “Yakında diğer milletler, açların bir çanak etrafında toplanması gibi sizin etrafınızda, sizi yemek için toplanacaklar!”Biri, Rasulullah’a (s.a.v) sordu:

–Ey Allah’ın Rasûlü!  o gün biz az mı olacağız ki bizi yemek için bizim etrafımızda toplanacaklar?

Rasulullah (s.a.v) –“Hayır, bilakis, o gün siz çok olacaksınız! Lakin sizler selin (sürüklediği) çöp gibi olacaksınız! Allah, düşmanlarınızın göğüslerinden size karşı korkuyu kaldıracak ve sizin kalplerinize vehn atacaktır!”. Ebu Davud 4297, Ahmad bin Hanbel Müsned 5/287)

Başımıza gelenlerin sayı azlığından olmadığını artık hepimiz biliyoruz. Başımızdaki idareciler ne zaman kendilerine gelip silkelenecek, Müslümanların başına gelen bu vahşetlere tepki verecek onu da bilmiyorum.

Belki de vahşetin zirve yapması silkelenmenin başladığının alametidir.

Allaha emanet olun.

İbrahim Kızar / Habernas