Avrupa Yetim Eli Hatay ve Kahramanmaraş’ta depremzede çocukları giydirdi

Avrupa Yetim Eli, deprem bölgeleri ziyaretleri kapsamında Hatay ve Kahramanmaraş'ta yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla giyim yardımında bulundu.

Avrupa Yetim Eli Hatay ve Kahramanmaraş’ta depremzede çocukları giydirdi

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Kahramanmaraş'ta yaraların sarılma çalışmaları devam ediyor.

Depremin ilk gününden itibaren sahada olan ve depremzedelere başta sıcak aş hizmeti olmak üzere diğer ihtiyaçların karşılanması noktasında sürekli depremzedelerin yanında olan Avrupa Yetim Eli Vakfı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine giyim yardımında bulundu.

Avrupa Yetim Eli gönüllüsü Turan Özcan, yaptığı açıklamada yapılan yardımda emeği geçenlere dua edip teşekkür etti.

Avrupa Yetim Eli Kahramanmaraş'ta giyim yardımında bulundu

Özcan yaptığı açıklamada, "Avrupa yetim Eli tarafından Kahramanmaraş deprem bölgesinde yetim ve muhtaç aileleri giydiriyoruz. Allah bu kardeşlerimize Dünya'da ve Ahiret'de ne kadar güzellikler varsa nasip etsin. Onları her türlü kaza, musibet, afet ve kötülükten muhafaza etsin. Rabbim yaptıkları ve yapacakları hayır hasenatı dergâhında kabul etsin." şeklinde konuştu.

Hatay

Hayırseverlerin yardımları ile çocukların sevinçlerine ortak olan Avrupa Yetim Eli Hatay Temsilcisi Necip Öner, "Bizler Yetim Eli Hatay Temsilciliği olarak, depremin ilk gününden itibaren halkımızla beraber olmaya çalıştık. Elhamdülillah, bugün de Kurban Bayramı öncesi yetimlerimizi giydirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Bu konuda hayırseverler bize yardım ettiği sürece, inşallah bizlerde yetimleri sevindirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Avrupa Yetim Eli Hatay’daki depremzede çocukları giydirdi

"Bize ihtiyaç olduğu müddetçe burada olacağız"

Giyindirme programında bulunan Avrupa Yetim Eli Vakfı Adana Temsilcisi Cevdet Dizlek ise, "Yetime Eli olarak Türkiye’de, bütün deprem bölgelerinde her alanda, gıda, giyimde gerek arama kurtarma da depremzedelere yardımcı olmaya çalıştık. Bayram öncesi deprem bölgesindeki çocukları sevindirmek adına Yetim Eli olarak İskenderun'dayız ve çocuklarımızı giydirdik elhamdülillah. Onların sevinmesine vesile olduk. Hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Bize ihtiyaç olduğu müddetçe burada olacağız ve depremzedelere yardımcı olacağız." şeklinde konuştu.

İLKHA