Ve olan oldu / İbrahim Kızar

Evet olan oldu, HÜDA PAR artık mecliste, özet olarak; Kemal gidecek, Okyanus ötesindekini hasedi onu kül edecek, İmralı'daki Buzağı buğday ambarına dalmış gibi şişip patlayacak, katil ise kodesinde soğuk terler dökmeye devam edecek.

Ve olan oldu / İbrahim Kızar

Seçim sürecinin ilk kısmı yani meclis, milletvekili seçimleri bitti. Bütün karalama ve engelleme çabalarına rağmen olan oldu ve Hür Dava Partisi’nin dört milletvekili adayı seçilerek meclise girdi.

İşin doğrusu altı yüz milletvekilinin olduğu bir mecliste kemiyet, nicelik olarak dört tane milletvekilinin fazla önemsenmemesi gerekiyordu.

Anlamış olduk ki söz konusu Müslüman Kürd, Hür Dava Partisi olunca kemiyet, nicelik değil keyfiyet, nitelik ve kalite ön plana çıkıyor.

Demek ki keyfiyet ve nitelik çok önemli vasıflar olup Hür Dava Partisi’nde yeteri kadar, hatta fazlası ile vardır.

Hür Dava Partisi Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın seçildiği kesinleştikten sonra yaptığı konuşmada Batman kazandı, Hüda Parlıkazandı Ak Partili kazandı, CHPli kazandı ve Yeşil Sol Partili kazandı diyerek bütün Batman halkını kucaklaması Hür Dava Partisi’nin kalitesine, keyfiyet ve niteliğine bir örnektir.

Bunu söyledikten sonra Dayılar ve Yeğenlerin yaptığı düşmanlığa  gelelim. Ben, Dayı ve Yeğen'nin  yaptığı düşmanlığı anlıyorum.

Kürde düşmanlıkları,  Müslüman Kürde düşmanlıkları,  kurucusundan CHP ye ve onlardanda  "Benim annem de Türk" diyen yeğenlerine geçmiş ve ikiside Müslüman Kürde düşmanlık ta bir olmuştur.

Aslında dayı, Yeğeni devşirmiş ve Kürdün üzerindeki hain emellerini gerçekleştirmek üzere kullanmaktadır, kısmen de olsa başarılı olmuştur.

Düşmanlık yapan düşmanlık etsin de, zamanın değiştiğini herkes artık görmekte ve görüyor. Zaman iletişim çağı, yalan ve iftiralar  çok erken yayılsada, doğrular çok geçmeden yalanların tepesine binmekte ve yalan ve iftiraların sahiplerini, gerçekleri öğrenmek isteyenlerin gözünde rezil ve rüsva etmektedir. Gercek ve hakikatin, yalan ve iftiranın tepesine balyoz gibi inmesi ne kadar da zevkli oluyor değil mi?

Gerçekleri arayanların gözünde rezil ve rüsva etmektedir dedim, çünkü  dayı ve yeğenlerin utanacak, arlanacak ve kızaracak bir yüzleri yoktur, ne kuldan utanır ne de Allah'tan korkarlar. Lakin, Kürdün imanlı olanından yaban eşeklerinin aslandan ürkütüğü kadar ürkerler, korkarlar.

İkisinin de geçmişi ve bugünü dahi  kirli ve katliamlar ile dolu olmasına rağmen başkasına, özellikle Kürdün müslüman olanına, çamur atmaya çalışırlar.

Hem dayı hemde yeğenlerin yaptıklarının defalarca yazmaya çalıştığımızı kardeşlerimiz bilir.

Atalarından miras aldıkları sahtekarlık, yalancılık, çamur ve iftira atmak gibi vasıfları günümüzde devam ettirmeye çalışmaktadırlar.

Zaman atalarının zamanı değil, herkes olmasa da Müslüman Kürdler en azından Hür Dava Partisi mensupları işin farkındalar.

Dayı ve yeğen  Hür Dava Partisi ile uğraştık ça kaybetmeye devam edeceksiniz.

Tüm çeşitleriniz(feto, keto, peto, zeto ...) ile dayı ve yeğen  baş vurmadık iftira ve karalama kalmamasına rağmen Hür Dava Partisi’nin meclise girmesine engel olamadınız.

Görülen o ki, bundan sonra Hüda Par temsiliyetinde Müslüman Kürdün sesi daha gür çıkacak ve Kürd meselesi dayı ve yeğenlerin oyuncağı olmaktan, umudumuz odur ki, kurtulacaktır.

Evet Dayı ve Yeğen bir şeyler kaybetmenin verdiği hırçınlık ile saldırmaktadır. Saldırdıkça kaybedecek, iftira attıkça boyaları dökülecek ve yaptıkları kirli işler ortaya serilecektir. Kurtarıcı olduklarını iddia edenlerin aslında birer  kan emici olduğu ayan beyan ortaya çıkacaktır.

Evet olan oldu, HÜDA PAR artık mecliste, özet olarak; Kemal gidecek, Okyanus ötesindekini hasedi onu kül edecek, İmralı'daki Buzağı buğday ambarına dalmış gibi şişip patlayacak, katil ise soğuk terler dökmeye devam edecek.