Ramanlı: Çözüm hizmet etmek isteyenler ile gelir

Seçim çalışması ve ziyaretleri kapsamında Buğdaycılar pazarı esnafı ve Kayapınarlılar Derneğini ziyaret eden HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, sorunlara hakim olduğunu belirterek, çözümün hizmet etmek isteyenler ile geleceğini söyledi.

Ramanlı: Çözüm hizmet etmek isteyenler ile gelir

Seçim çalışması ve ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Buğdaycılar pazarı esnafı ve Kayapınarlılar Derneği'ni ziyaret etti.

"Esnafın sorunlarını çözmek için çalışacağız"

Ramanlı, Buğday Pazarı'nda bulunan buğdaycılar esnafıyla bir araya gelerek seçim öncesi vatandaşların dertlerini dinledi.

Buğday ve arpa fiyatları ile yer sıkıntısı gibi sektörün önemli konuları hakkında esnafla fikir alışverişinde bulunan Ramanlı, onların sorunlarını yakından takip edeceğini ve çözüm için çalışacaklarını vurguladı.

Esnafla yapılan buluşmada, Ramanlı'nın seçim vaatleri ve projeleri de konuşuldu.

Ramanlı, esnafın sorunlarını çözmek ve işlerini kolaylaştırmak ve pazarın daha verimli çalışmasını sağlamak için yapacaklarıyla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Buğday Pazarı esnafı, Ramanlı'nın vadettiği hizmetlerin kendileri için önemli olduğunu belirterek, desteklerini ifade etti.

Ramanlı, seçim sürecinde şehrin farklı kesimleriyle buluşarak, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate almayı sürdüreceklerini belirtti.

"Sorunlara hâkimiz ve çözüm için çalışacağız"

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Kayapınarlılar Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Abdurrahman Ertekin ve dernek üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Seçimlerin bölge ve ülke genelinde sonuçları üzerine fikir alışverişinde bulunulan ziyarette her seçimin mahalle, ilçe, il, bölge, ülke ve dünya üzerinde etkilerinin olumlu olmasının kendilerine bağlı bir durum olduğunu dile getiren Ramanlı, "Seçimlerde hakkıyla çalışan, seçimde yeterli oy almasa bile çabasının karşılığını elbette alacaktır. Sorunlara hâkimiz. Ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Çözüm, hizmet etmek isteyenler ile gelir. Hizmet etmek isteyenler ne kadar görülmese de 'iyilik yap denize at balık bilmezse de Halık bilir' düsturuyla çözüm için çalışıyoruz." diye konuştu.

Dernek Başkanı Ertekin ve dernek üyeleri Ramanlı'ya ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ileterek seçimlerde başarılar diledi.

Ziyaretlerde Ramanlı'ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti.

İLKHA