HÜDA PAR Milletvekili Demir: Halkımız için çalışıyoruz

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, halkın daha iyi hizmet görmesi için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Halkımız için çalışıyoruz

Yoğun bir şekilde ziyaret ve programlarına devam eden Milletvekili Demir, Gaziantep İl Müftülüğünü ve Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaretlerinde şehrin sorunları, çözümleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Demir, kentteki ziyaretleri kapsamında HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve beraberindeki heyetle ilk olarak Gaziantep İl Müftülüğünü ziyaret ederek İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar’dan çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Gaziantep’in toplumsal sorunları, camiler, yaz Kur'an kursları ve gençliğin karşılaştığı problemler gibi konular konuşuldu.

Demir ve heyetine ziyaret ve ilgileri için teşekkür eden Müftü Hazırlar, 4-6 yaş Kur’an kursları ve gençlik merkezleri gibi önemli projeleri hakkında bilgi verdi.

Yaptıkları hayırlı çalışmalarından dolayı Müftü Hazırlar’a, imamlar ve din görevlilerine teşekkür eden Demir, çocuklara ve gençlere yönelik yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade etti.

Toplumda yaygınlaşan uyuşturucu, artan ahlaki yozlaşma gibi konularda imamlara ve din görevlilerine önemli görevlerin düştüğünü söyleyen Şahzade Demir, bu konuda yapılan ve yapılacak çalışmalara her türlü katkıda bulunacaklarını vurguladı.

Gençlere sahip çıkmanın önemine değinen Demir, gençleri bilinçlendirmek için herkesin elinden gelen çabayı göstermesi ve bu anlamda bütün kurumların üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

Ziyarette Müftü Hazırlar, Milletvekili Demir’e Kur’an-ı Kerim ve Aile İlmihali kitabı hediye etti.

“Sağlık alanındaki sıkıntılar herkesi mağdur ediyor”

Milletvekili Demir, ziyaretleri kapsamında daha sonra Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Serdar Türkmen'i ziyaret etti.

Ziyarette Gaziantep Şehir Hastanesi başta olmak üzere Gaziantep’in sağlık sorunları, sağlık alanındaki mevcut çalışmalar ve yeni projeler konuşuldu.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türkmen’den hastaların ve hastanelerin durumunun yanı sıra çalışmaları, sağlık çalışanlarının durumu, sorun ve talepleri ile ilgili de bilgi alan Milletvekili Demir, hastaların sağlığına kavuşması için gecesini gündüzüne katarak şifaya vesile olan sağlık çalışanlarının hiçbir karşılık beklemeden büyük bir fedakârlık örneği sergilediklerini ve bu anlamda sağlık çalışanlarına müteşekkir olduklarını ifade etti.

Her zaman sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını ve haklı taleplerinin takipçisi olacaklarını ifade eden Demir, sağlık alanındaki sorunların acilen çözüme kavuşturulması gerektiğini kaydetti.

Sağlık alanındaki sıkıntıların herkesi mağdur ettiğine dikkat çeken Milletvekili Demir, hastane ve hekim yetersizliği, hastanelerin fiziki yapısı, kapasite durumu, hasta hizmetleri ve buna bağlı olarak yaşanan sorun ve sıkıntıların giderilmesi gerektiğini söyledi.

Sağlık hizmetinde kalitenin artırılması için HÜDA PAR olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Demir, "Unutulmamalıdır ki sağlık hizmeti toplumların maddi-manevi kalkınmışlığı açısından önemli olup devletleri ayakta tutan alandır. HÜDA PAR olarak sağlığı önemsiyor ve bu alandaki sorunların da giderilmesi için kapsamlı ve kalıcı çözümlerin hayata geçirilmesini istiyoruz. Sağlık önemlidir ve ihmale gelmez. Bireyler sağlıklı olunca toplum da sağlıklı olur. Bireyleri sağlıklı olmayan bir toplumun geleceği de olmaz. Sağlık alanında iyileştirmeler yapılırken kapsamlı ve kalıcı adımlar atılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Nazik misafirperverliklerinden dolayı Türkmen’e teşekkür eden Milletvekili Demir, Türkmen ve ekibine çalışmalarında da başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Türkmen ise Milletvekili Demir ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İLKHA