Pakistan İslam Ulema Camiası-Fazl parti lideri Fazlurrahman: Nasrallah’a yönelik korkakça suikastı kınıyoruz

İslam Ulema Camiası-Fazl (JUI-F) partisi lideri Mevlana Fazlurrahman, Siyonizmin utanç verici yüzü bu apaçık eylemle daha da belirginleşti

Pakistan İslam Ulema Camiası-Fazl parti lideri Fazlurrahman: Nasrallah’a yönelik korkakça suikastı kınıyoruz

Cemaat-i Ulema-i İslam (JUI-F) Lideri Mevlana Fazlurrahman, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın şehid edilmesini kınayarak, bunu Siyonist İsrail'in "korkakça terörizmi" olarak nitelendirdi.

İslamabad'dan yapılan açıklamada, JUI-F lideri, Nasrallah'ın İşgalci İsrail’in saldırganlığına karşı ömür boyu direnişini vurgulayarak, onun şehadetinin devam eden mücadeleyi daha da güçlendireceğini söyledi.

"Siyonizmin utanç verici yüzü bu apaçık eylemle daha da belirginleşmiştir" denildi.

Nasrallah'ın şehit edilmesinin İşgalci İsrail’in politikalarına karşı çıkanların kararlılığını güçlendirmeye hizmet edeceğini belirten JUI-F lideri, "Onun şehadeti Siyonizm'in damgalanmasını artırdı" dedi.

Uluslararası toplumu, bu tür korkakça eylemlerin bölgede devam eden çatışmayı dahada körükleyeceğini görmelerini istedi.

Mevlana Fazlurrahman ayrıca Nasrallah'ın şehadetinin onun fedakarlığının zulme karşı mücadelede yeni bir şevk uyandırmasını umduğunu dile getirdi.

Kaynak: Samaa.tv