İsrail Batı Şeria ve Gazze'de Filistinlileri katletmeye devam ediyor

Siyonist İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki Nablus kentinde bir Filistinliyi şehid ederken, 8 kişiyi yaraladı. Öte yandan siyonist İsrail'in, Gazze Şeridi'nde bir eve düzenlediği saldırıda 2 kişinin şehid olduğu, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

İsrail Batı Şeria ve Gazze'de Filistinlileri katletmeye devam ediyor

Siyonist İsrail, Nablus’a bağlı Balata Filistin Mülteci Kampı’na baskın düzenledi.

Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamaya göre, Siyonist İsrail askerleri baskında bir Filistinliyi şehid etti, aralarında 13 yaşındaki bir çocuğun da bulunduğu 8 kişiyi yaraladı.

Siyonist İsrail askerlerinin şehid ettiği Filistinlinin naaşına el koyduğu, yaralıların ise Nablus’taki hastanelere kaldırıldığı kaydedildi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise işgalci İsrail askerlerinin, öldürdükleri Filistinliyi kanlar içinde sürükleyerek cesedine el koydukları görüldü.

Siyonist ​​​​​​​İsrail'in şehid ettiği Filistinliyi uzun süredir aradığı ve kız kardeşinin düğününe katılan söz konusu kişiye burada baskın düzenledikleri belirtildi.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de 7 Ekim 2023'ten bu yana Siyonist İsrail ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında ölen Filistinlilerin sayısı 523'e yükseldi.

Öte yandan Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Avde Hastanesi kaynaklarından alınan bilgiye göre, Nusayrat Mülteci Kampı'nın batısındaki bir eve düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren 2 kişinin cansız bedeni ile yaralanan 5 kişi hastaneye getirildi.

İsrail savaş uçakları, sabahın erken saatlerinden beri Gazze Şeridi'nin birçok bölgesine yönelik saldırılarını sürdürüyor.