İşgalci rejimden Lübnan'a tehdit: Saldırıya hazırız!

Siyonist terör rejimi sözde Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Lübnan sınırında Hizbullah ile yaşanan gerilime işaret ederek, "Bir karar verilmesi gereken noktaya yaklaşıyoruz, ordu saldırıya geçmeye hazır" dedi.

İşgalci rejimden Lübnan'a tehdit: Saldırıya hazırız!

Terör rejimi ordusundan yapılan açıklamaya göre, Halevi, işgal edilmiş toprakların kuzeyindeki Lübnan sınırına yakın bir bölgeyi ziyaret etti.

Lübnan sınırında 8 Ekim'den bu yana yaşanan gerilime işaret eden Halevi, Hizbullah'ın "ağır bedel ödediğini" savundu.

Halevi, Hizbullah'ın son günlerde saldırılarını artırdığına işaret ederek, "Bir karar verilmesi gereken noktaya yaklaşıyoruz, İsrail ordusu saldırıya geçmeye hazır." dedi.

Lübnan Başbakanı'ndan yalanlama

Lübnan Başbakanı Necib Mikati, siyonist terör rejiminin  Lübnan'a geniş çaplı bir saldırı başlatabileceği yönünde uyarılar aldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi

El Ahbar gazetesi , İngiltere'nin Beyrut yönetimine ilettiği bir uyarıyı sayfalarına taşımıştı.  Habere göre, İngilizler Lübnan'a işgal rejiminin Temmuz ayı ortasında geniş çaplı bir saldırı başlatacağını bildirdi. El Ahbar, İngilizlerin savaşın ne kadar devam edeceğine dair bir süre sunmadığını ve Lübnan'a gerekli hazırlıkları yapması için tavsiyede bulunduğunu ekledi.