İşgal güçleri 60 yaşındaki Filistinli kadını yaraladı

İşgal güçleri Batı Şeria’nın güneyindeki Beytlahim kentinin güneyinde bu sabah Filistinli 60 yaşındaki bir kadını yaraladı.

İşgal güçleri Batı Şeria’nın güneyindeki Beytlahim kentinin güneyinde bu sabah Filistinli bir kadını bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla yaraladı.

İşgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahranot gazetesi, 60 yaşında Filistinli bir kadının Gush Etzion Kavşağı’nda işgalci askerlere bıçakla saldırdığını öne sürdü.

Haberde, kimliği açıklanmayan Filistinli kadının Beytlahim’e bağlı Husan köyü sakinlerinden olduğu ve işgal güçlerinin açtığı ateşle ağır bir şekilde yaralanan kadının Kudüs’teki Shaare Zedek Hastanesi’ne kaldırıldığı ifade edildi.

Bu arada, Filistinli kaynaklar, Gush Etzion Kavşağı’nda işgal güçlerince yaralanan kadının Husan beldesi sakinlerinden Fehime el-Hurub olduğunu belirtti.

İşgal rejimi medyası Filistinli kadının bıçak taşıdığını ve kavşakta görevli bir askeri bıçaklamaya çalıştığını öne sürerken, işgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride bıçaklama eylemi girişimi üzerine işgalci askerlerin ateş açarak kadını ayaklarından yaraladıklarını iddia etti.

Eylem girişiminde bulundukları iddiasıyla bugüne kadar Filistinli onlarca genci kontrol noktalarında yakın mesafeden üzerlerine ateş açarak şehit eden veya yaralayan işgal güçlerinin ağır yaralı kadını gözaltına aldığı bildirildi.

Palinfo