İşgal çetesini korku sardı! Siyonistlere silah taşıma çağrısı

İşgalci siyonistlere yönelik bir haftada gerçekleşen 3 saldırı sonrası açıklama yapan işgal çetesi sözde Başbakan Naftali Bennett, “Gözlerinizi açın. Kimin silah taşıma ruhsatı varsa, şimdi onu taşımasının zamanıdır” çağrısında bulundu.

İşgal çetesini korku sardı! Siyonistlere silah taşıma çağrısı

Son günlerde Filistin'in işgal edilmiş bölgelerinde siyonistlere yönelik yapılan saldırılar sonrası işgal çetesini korku sardı.

İşgalcilere yönelik yapılan son saldırı sonrası işgal birimlerini teyakkuza geçiren işgal yönetimi bununla yetinmeyerek siyonistleride silahlanmaya çağırdı.

işgal çetesi sözde Başbakanı Naftali Bennett saldırı sonrası yaptığı açıklamada, “Gözlerinizi açın. Kimin silah taşıma ruhsatı varsa, şimdi onu taşımasının zamanıdır” dedi.

Bennett, dün akşam saatlerinde Tel Aviv'in doğusundaki Beni Barak kentinde 1'i işgalci polis 5 siyonistin ölümüne yol açan saldırının ardından yayınladığı görüntülü mesajda siyonistlere seslenerek, bir dizi yeni güvenlik önlemleri kararları aldıklarını açıkladı.

Bennett, “İsrail vatandaşları, şu anda kanlı bir terör dalgası yaşıyoruz ve önceki tüm dalgalarda olduğu gibi birlikte galip geleceğiz” diye konuştu.

İstihbarat çalışmalarını arttırdıklarını söyleyen Bennett, halka da silahlanma çağrısı yaptı.

Bennett, ‘Sizden ne bekleniyor İsrail vatandaşları olarak? Tetikte ve sorumlu olmanız. Gözlerinizi açın. Kimin silah taşıma ruhsatı varsa, şimdi onu taşımasının zamanıdır. İsrail vatandaşları, bu bizim ne birinci ne de ikinci terör dalgamızdır. Mücadele konusunda tecrübeliyiz. İsrail toplumu sınandığı zaman soğukkanlı olmayı, dirençli kalmayı ve duruma ayak uydurmayı bilir. Bizi yıldıramazlar” şeklinde konuştu.

Son eylem ile beraber, Filistin'in işgal edilmiş bölgelerinde gerçekleştirilen 3 feda eyleminde toplam 11 işgalci öldürülmüştü.