HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: CHP ülkeyi 100 yıl geriye götürür!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleme kararlarına karşı kendilerini eleştirenlere yanıt veren Yapıcıoğlu, ""Erdoğan diyoruz çünkü, ülkeyi CHP'ye teslim etmek, 100 yıl geriye götürmek demektir." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: CHP ülkeyi 100 yıl geriye götürür!

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nun Ülke TV'deMustafa Pala’nın sunduğu “Akşama doğru” programına konuk oldu.  İşte Yapıcıoğlunun konuşmasından satırbaşları:

"Parti programımız son dönemlerde hiç olmadığı kadar ilgi görüyor. Ancak koca koca adamlar, doktorlar, profesörler, parti programımızda olmayan şeyleri, sanki parti programımızda varmış gibi yazıp çiziyorlar."

"Her partinin siyasi duruşu, parti programıyla ifadesini bulur. Bizim Parti Programımız bellidir ve sitemizde bulunmaktadır. Dileyen oradan bakıp okuyabilir."

"Kimse bana "şeriatı getirecek misiniz?" diye bir soru sormadı. Ben de böyle bir soruya cevap vermedim. Ancak tamamen hayali olan bu konuşma sosyal medyada dürüst gazeteci olduğunu iddia eden şahıslar tarafından döndürülüp durdu. Bunu yapanlardan bazıları özür diledi. Buradan söylüyorum ki, özürlerini kabul etmiyorum."

"Bir gün bize İran taraftarı Şii diyorlar, başka bir gün bunun tam zıddı olan, İşid yakıştırması yapıyorlar. Sürekli iftiralara maruz kalıyoruz."

"Hedefimiz seçimde yüzde 3 oy almaktır. Bu hedefin de üzerine çıkacağımıza inanıyoruz."

"Erdoğan diyoruz çünkü, ülkeyi CHP'ye teslim etmek, 100 yıl geriye götürmek demektir."

"Sayın Kılıçdaroğlu, değiştik diyor, ancak değiştiklerine inanmıyoruz. Diyelim ki bir değişim olmuştur. O durumda da Kılıçdaroğlu kendisi değişmiştir. CHP zihniyeti değişmez. Hiç bir zaman da değişmeyecektir. Onlar çağ dışı zihniyet dediklerinde İslam'ı kast ediyorlar. Her zaman da o zihniyette olacaklar."

"Dün bize "Vay kardeşim" diyenler, bugün bize düşmanlık yapıyorlar. Ama olsun, biz yine de kimseyi düşman olarak görmeyeceğiz. İşimize bakacağız."

"Biz Kürt meselesinin, adalet temelinde çözülmesini istiyoruz. Malum parti ise Kürt meselesi için bir çözüm istemiyor. Sadece meseleyi araçsallaştırıyor."

"Bayrakla bir problemimiz yoktur. Devletle bir problemimiz yoktur. Ancak devletin geçmişte yaptığı bazı uygulamaları eleştiriyor ve düzeltilmesini talep ediyoruz."