HÜDA PAR çağrı yapmıştı: Türkiye 'süresiz direniş nöbeti' için meydanlarda

HÜDA PAR'ın çağrısıyla bu akşam Diyarbakır özelinde başlayan 'süresiz direniş nöbeti' ile beraber Türkiye'nin dört bir yanında bir araya gelen' yüzbinler Filistin'e olan sevdalarını meydanlarda haykırdı. Terör rejimi ve ortaklarına ise lanet okudu.

HÜDA PAR çağrı yapmıştı: Türkiye 'süresiz direniş nöbeti' için meydanlarda

İşgal rejiminin Filistin'e yönelik saldırılarının 11'inci gününde yaptığı katliamlara hastane bombalamasını eklemesiyle Diyarbakırlılar meydanlara akın ederek yapılan barbarlığı protesto etti.

Dün akşam merkez Kayapınar ilçesi Yenihal Köprülü Kavşağında bir araya gelen Diyarbakırlılara hitaben konuşan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, süresiz direniş nöbeti başlatacaklarının duyurusunu paylaştı.

Bu kapsamda bir araya gelen binlerce Diyarbakırlı Filistin direnişine selam gönderirken terör rejimi ve ortaklarına lanet yağdırdı.

Toplumda siyonist sevicilere ve sessizliğini koruyan yöneticilerin durumuna ilişkin konuşan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, İslam ülke ve yöneticilerinin uygulaması gereken birtakım yaklaşımların işgal çetesi ve destekçilerine geri adım attıracağının altını çizdi.

Ankara'da binlerce kişi Filistin için yürüyüş gerçekleştirdi 

Ankara'da İslami STK'ların organizasyonuyla Ankaralılar, işgalci israilin Filistin'de hastane saldırısının ardından Kocatepe Camii'nde bir araya geldi.

Öğle namazı öncesi Ankara İl Müftüsü Hasan Çınar Hoca'nın yaptığı duanın ardından öğle namazı eda edildi. Binlerce Ankaralı namazdan sonra Kocatepe Camii avlusunda saf tutarak gıyabi cenaze namazı kıldı. Namazın ardından ise Ankara Valiliği önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Dün gece yapılan çağrılarla meydanlara çıkan Ankaralılar, hastane saldırısını protesto ederken İslam dünyasının harekete geçmesi için sloganlar atıldı.

Batman'daki camilerde Gazze'deki şehidler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik düzenlediği saldırılar sonucu şehid olan Filistinli Müslümanlar için Batman'daki camilerde halkın yoğun katılımıyla gıyabi cenaze namazı kılındı.

Şehrin tüm camilerinde öğle namazının ardından düzenlenen gıyabi cenaze namazına katılan vatandaşlar, Filistinli Müslümanlara dua etti.

Siirt'te Gazze'ye destek çadırı kuruldu 

Siyonist işgal rejiminin dün akşam Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonrası HÜDA PAR öncülüğünde Siirt halkı sokaklara dökülmüş, işgal rejimi ve destekçilerini lanetlemişti. Bugün de HÜDA PAR, Gazze'ye destek çadırı kurdu.

İşgal son bulana ve İslam ülkelerinin liderleri somut bir adım atıncaya kadar destek çadırı, eylemler ve basın açıklamalarının devam edeceğini ifade eden HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, her gün saat 20.00'da Siirt halkını "Gazze'ye Destek Çadırı"na beklediklerini kaydetti.

Kahta halkı Filistin için meydanlara indi 

HÜDA PAR Kahta teşkilatı, bugün yatsı namazı sonrası üye ve gönüllüleriyle beraber parti binasından Diyarbakır yol ayrımına kadar slogan atarak yürüdü.

Yürüyüşü, Yüzüncüyıl Parkında sonlandıran partililer, burada siyonist rejim aleyhine slogan atarak yetkilileri somut adım atmaya davet ettiler.

Bursa "Özgür Kudüs" için kıyama durdu 

HÜDA PAR Bursa İl Başkanlığı tarafından "Özgür Kudüs için Kıyamdayız"  sloganıyla yatsı namazı sonrasında Bursa Ulu Camii avlusunda bir basın açıklaması düzenlendi.

Cizre'den siyonist rejimin katliamlarına lanet yağdı 

25 STK'nın birleştiği Şırnak Şehr-i Nuh Platformu ve Kudüs sevdalısı Cizre halkı, saldırılarda şehid olan Gazze'liler için gıyabi cenaze namazı ve katliamları lanetlemek için Huzur Cami önünde bir araya geldi. 

Siverek’te halk işgal rejimine karşı meydanlara indi 

Terör rejiminin katliamları sonrası sokaklara dökülen Siverek halkı, siyonistlerin saldırısına tepki gösterdi.

Filistin’e destek işgalcilere tepki amaçlı yürüyüş düzenleyen Siverekliler, Kanlıkuyu Parkından Üçgen Parkına yürüyüş gerçekleştirdi.

Adıyaman STK'ları Filistin için meydanlara döküldü 

İkindi namazı sonrası Adıyaman Halk Kütüphanesi yanında düzenlenen kitlesel basın açıklamasına, STK ve parti başkanları katılım sağladı.

Sık sık "kahrolsun israil" sloganlarının atıldığı açıklamada, israilin terör şebekesi olduğu vurgulandı.

Şanlıurfa halkı sokaklara indi

Saldırının ardından sokaklara dökülen Şanlıurfa halkı, siyonistlerin saldırısına tepki gösterdi.

Artık kınamaktan öteye geçerek ciddi adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Şanlıurfalılar İslam ülkelerini siyonist terör şebekesine karşı fiili adımlar atma davet etti.

Gazze'de şehid edilenler için İstanbul'da gıyabi cenaze namazı kılındı 

İstanbul'da öğle namazı öncesinde tüm camilerde sala okunurken farz namazının hemen ardından başta Fatih Camii olmak üzere tüm camilerde Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.