Ebu Kuveyk: İşgal sona erene kadar direniş sürecek!

Filistin halkının işgalci siyonistler ve Yahudi yerleşimci gasıplar karşısında teslim bayrağı kaldırmayacağını belirten HAMAS liderlerinden Hüseyin Ebu Kuveyk, Filistinlilerin işgal sona erene kadar direnişin süreceğini kaydetti.

Ebu Kuveyk: İşgal sona erene kadar direniş sürecek!

Filistin topraklarının işgalinin başladığı ilk günden bugüne kadar işgalci siyonistlere karşı direnişe devam eden Filistin halkı, davasında sebat etmeye devam ediyor.

Batı Şeria'da gözle görülen faaliyetlerin ve gün gün artan direniş eylemlerinin işgalci siyonistlere Filistin halkının direnişe devam ettiği ve direniş eylemlerinin 3'üncü bir intifadaya dönüşebileceğine dikkat çeken Ebu Kuveyk, Filistinlilerin kutsalını, insanını ve toprağını savunduğunu ifade etti.

 İşgalci siyonistlerin uyguladığı tüm saldırı ve gayri insanı metotların Filistin halkının teslim olmasını işgali ya da Yahudileştirmeyi kabul etmesini sağlayamayacağını dile getiren Ebu Kuveyk, şunları söyledi:

"İşgalci siyonistler ile iş birliği yapan Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinin direnişi sona erdirme planlarına rağmen Filistin halkı işgale karşı direnmeye devam edecek. Filistin halkı işgalci güçleri ve Yahudi yerleşimciler karşısında teslim bayrağını kaldırmayacak, işgal sona erene kadar direnişi sürdürecek. Filistinlilerin hedeflerinin daima işgale son vermek için birlik ve bütünlüğü sağlama yönünde olması gerekiyor."