Biz sizden ve yaptıklarınızdan beriyiz / İbrahim Kızar

Kudüs ve Filistin işgal altında olduğu halde, zillet damgasını yemiş çeteyi, devlet olarak tanıyan ülkelerın yöneticilerinin, devlet idarecilerinin yaptıklarından beriyiz. Yaptıklarını onaylamadık onaylamayacağız.

Biz sizden ve yaptıklarınızdan beriyiz / İbrahim Kızar

 ... Oysa (gerçek) izzet, haysiyet ve üstünlük, Allah'ın; Peygamberin ve inananlarındır diye buyuran Allah'a, yarattığı zerreler sayısınca hamd, gözlerimizin nuruna ve ona tabii olanlara selam olsun.

Halkı Müslüman olan ülkelerin bir kısmı, içine düştükleri-itildikleri iç savaş ile uğraşıp dururken, bazıları ise dönme dolap misali, bindikleri kabin bir yukarı bir aşağı inerken, ilerledikleri zehabı ile avununmaktadırlar.

Diğer yönden, ileriye yönelik hesap yapan, Kur'an dili ile zillet ve meskenet damgası ile damgalanmış 'kavim' ile bu kavmi her hali ile destekleyen okyanus ötesi ülke  ve onların yanında izzet ve şeref arayanlar, hedeflerine doğru ilerlemeye devam ediyorlar.

Öfkemizin sebebi, adı anmaya değmez bazı Arap ülkelerinin Allah'ın zillet ve meskenet damgası vurduğu bir kavim ile yaptıkları malum anlaşmalar ve diğerlerinin ise daha önce aynı kavim ile yaptıkları anlaşmaları çıkardıkları gürültü ile örtmeye çalışmalarındandır.

Allah şahid olsun ki, zillet damgası yemiş kavim ile ticaret yapan ülkelerden, şirketlerden, patronlardan beriyiz. Kudüs ve Filistin esir iken bunu yapanları sevmedik sevmeyeceğiz.

Layık olduğu yere yuvarlanmak üzere ölüp giden siyonist için "İzak Rabin hakka yürüdü"  diye manşet atan İbni Selül ruhlu mahluklardan beriyiz. Ne onları ne de attıkları manşetleri sevmedik sevmeyeceğiz.

Kudüs ve Filistin işgal altında olduğu halde, zillet damgasını yemiş çeteyi, devlet olarak tanıyan ülkelerın yöneticilerinin, devlet idarecilerinin yaptıklarından beriyiz. Yaptıklarını onaylamadık onaylamayacağız.

Hergün Filistinli Müslümanlar, erkek kadın çocuk demeden öldürülüp şehid edilirken, başımıza musallat oldukları halde kınama mesajları dışında hiç bir şey yapmayan ülkelerin idarecilerinden beriyiz, beriyiz, beriyiz.

Müslüman aleminin bireyleri olarak beklentimiz, isteğimiz, talebimiz,  zillet mührünü yemiş siyonist çeteyi, devlet olarak tanıyan ülkelerin bu tanımadan vaz geçmeleri, siyonist çeteyi artık ülke olarak tanımadıklarını ilan etmeleri iken, bunu yapmayan devlet başkanlarınından, krallardan beriyiz beriyiz beriyiz.

Zillet damgası yemiş siyonist çete ile siyasi, ekonomik anlaşmalar yaparak meşruiyet kazandırmaya çalışan herkesten beriyiz ister kral olsun ister başkan.

İzzet, haysiyet, şeref ve üstünlük, Allah'ın; Peygamberin ve inananların iken, zillet damgası yemiş siyonist çete devleti ile anlaşmalar yaparak yanlarında izzet arayan, başımıza istemediğimiz halde başkan, kral, emir olarak musallat olmuş, elbise giymiş kütüklerden beriyiz beriyiz beriyiz. Ne onları sevdik ne de yaptıklarını tasdik ettik...

Ve diyorum ki kanı akıtılan her Filistinli erkek, kadın ve çocuğun katili siyonist çete ile birlikte, siyonist çeteyi devlet olark tanıyan, devletler, devlet başkanları ve krallardır. Siz Allah'ın zelil kıldıkları kimsenin yanında olmayan şeyi arayan eblehlersiniz. Allah yakın zamanda müslümanları siyonistlerden önce sizlerden kurtarsın,  çünkü sizden sonrası gayet kolay olacağına zerre kadar şüphem yoktur.

Allaha emanet olun

İbrahim Kızar / Habernas