BAE, siyonist işgalciyi besleyecek!

2020 yılında siyonist rejim ile normalleşme anlaşması imzalayan BAE; ekonomik, siyasi ve askeri anlamda işgalci israil ile ortaklığını pekiştirmeye devam ediyor. Siyonist çete şirketleriyle milyar dolarlık anlaşmalar imzalayan Birleşik Arap Emirlikleri, işgalci rejimi beslemeye devam edecek.

BAE, siyonist işgalciyi besleyecek!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), terör şebekesiyle yaptığı işbirliği ve siyonist firmalar ile imzaladığı dev bütçeli anlaşmalarla işgalci rejimi beslemeye devam ediyor.

2020 yılında dönemin ABD Başkanı Donald Trump’ın arabuluculuğunda Beyaz Saray’da gerçekleşen törenle siyonist rejim ile normalleşme anlaşması imzalayan BAE, ekonomik, siyasi ve askeri anlamda işgalci israil’le ortaklığını pekiştirmeye devam ediyor. 

Askeri malzemeler ve araçlar üreten Elbit isimli siyonist şirketin, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) pazarında 2026 yılına kadar 26 milyar dolar kazanmayı hedeflediği ifade ediliyor. BAE yönetiminin, önümüzdeki süreçte yeni ticari anlaşmalarla terör şebekesine destek vermeye devam edeceği iddia ediliyor.

12 milyar dolarlık bir potansiyel

işgal medyasında yayınlanan "BAE'de güvenlik pazarı 12 milyar dolarlık bir potansiyel oluşturuyor" başlıklı raporda yer alan bilgilere göre, askeri malzemeler ve araçlar üreten, siyonist şirket Elbit'in Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) pazarından 2026 yılına kadar 26 milyar dolar kazanmayı hedeflediği belirtiliyor. Raporda ayrıca işgalcilere ait güvenlik malzemeleri ve askeri ürünler üreten siyonist şirketlerin BAE pazarıyla ilgili plan ve hedefleri hakkında da bilgilere yer veriliyor.

BAE'ye 53 milyon dolarlık malzeme satışı

İşgalci medyada daha önce yer alan habere görede Elbit Systems Maarkhout adlı güvenlik sistemleri üreten siyonist şirketin BAE'ye 53 milyon dolarlık malzeme satacağı belirtilmişti. Bu malzemelerle BAE'nin savaş uçaklarına DIRCM modeli lazer tipi savunma sistemlerinin yerleştirileceği dile getirilmişti. Haberde ayrıca, BAE'yi en büyük silah pazarı yapmayı hedefleyen siyonist şirketler ile BAE arasında bu alanda işbirliğinin geliştirilmesi için uzun vadeli anlaşma yapıldığına dikkat çekilmişti.