Avrupa'daki STK'lardan Mehmet Göktaş Hocaya taziye

Avrupa genelinde faaliyet gösteren İslami STK’lar İlahiyatçı yazar Mehmet Göktaş Hoca’nın Annesinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

Avrupa'daki STK'lardan Mehmet Göktaş Hocaya taziye

Almanya, İtalya, Hollanda, Belçika, İsviçre, İngiltere, Avusturya ve Fransa gibi ülkelerde faaliyetlerde bulunan Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı İslami STK’lar tarafından basın yayın kuruluşlarına bir taziye mesajı gönderildi.

Mesajında, Merhumeye rahmet dilenirken başta Mehmet Göktaş Hoca olmak üzere merhumenin aile ve akrabalarına Avrupa’da yaşayan Peygamber sevdalıları adına taziye ve başsağlığı iletildi.

Yayınlanan başsağlığı mesajının tam metni;

“İnna Lillah ve İnna İleyhi, Raci’un.  Biz Allah’tan geldik ve ona döneceğiz.

Doğru Haber gazetesi yazarlarından Sayın Mehmet Göktaş Hoca’nın muhtereme anneleri Safiye Göktaş’ın vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Her nefis ölümü tadacaktır, ilahi kaidesi uyarınca bu Dünya’daki ömrünü tamamlayıp ebedi yurda intikal eden hanımefendiye Allah Azze ve Celle’den rahmet dileriz.

Ayrıca başta Mehmet Göktaş Hoca olmak üzere tüm akraba ve sevenlerine de taziye ve başsağlığı dileklerimizi iletiriz.

Merhume Safiye Göktaş’ın  geride kalan hayırlı evlat ve torunları dolayısıyla kapanmayacak olan amel defterinin Ashab-ı yemin olarak mühürlenmesini Rabbül Alemin’den niyaz ederken tekrar sevenlerine başsağlığı dileriz.”

Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı STK’lar.

Bizler de Habernas ailesi olarak Merhumeye Rahman-ı Rahim’den rahmet dilerken akraba ve yakınlarına taziyelerimizi iletiriz. (Habernas.com)