Avrupa Gençlik Buluşmasına Davet

Dünya Müslüman Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Avrupa geneli Gençlik buluşması bu yıl İsviçre’nin Graubünden Kanto’nunda gerçekleştirilecek.

Avrupa Gençlik Buluşmasına Davet
Avrupa Gençlik Buluşmasına Davet

7-10 Haziran tarihleri arasında İsviçre’de yapılacak olan gençlik kampı için açıklamalarda bulunan düzenleme komitesi yetkililerinden Lokman Genç, Avrupa’da yaşayan tüm Müslüman gençleri kampa davet etti.

Açıklamasında gayelerinin, Avrupa genelinde hayırlı bir gençlik oluşumuna vesile olmak olduğunu vurgulayan Genç, Gençlik Buluşması Programı ile ilgili şu bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

“ Dünyanın her yerinde olduğu gibi Avrupa’da da gençliğimize geleceğimiz gözüyle bakıyoruz. Geleceğimizi teşkil edecek olan Salih gençlerin bir araya gelerek birbirlerini tanımalarının önemine binaen her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Gençlik Buluşması’ düzenleyerek Avrupa’da yaşayan bütün gençlerimizi İsviçre’de tanış olmaya davet ediyoruz.

Gençlik Buluşması kapsamında birçok sosyal ve kültürel programın yanı sıra kampta ilmi ve dini sohbetlerimiz, spor müsabakalarımız, tiyatro ve müzik faaliyetlerimiz de olacaktır.

Programımıza iştirak ederek uluslar arası kardeşlik ve kültür etkinliğinden istifade etmek isteyen 14 yaş üzeri her kardeşimiz iletişim adreslerimiz üzerinden bize ulaşarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Programımız Alp Dağları’nda yer alan bir tatil köyünde hayat bulacak. Eşsiz bir doğal ortamda gerçekleşecek olan buluşmamıza katılacak kardeşlerimiz, yapacağımız doğa yürüyüşü yanı sıra tatil köyünün sosyal tesislerinden de istifade edebilecektir.

 7 Haziran Cuma günü başlayacak programımız 10 Haziran Pazartesi günü sona erecek. Bu dört günlük zaman dilimi için farklı opsiyonlar içeren zengin içerikli aktiviteler hazırlamış bulunmaktayız. Gençlik Buluşması Programımıza katılan kardeşlerimiz hem yeni arkadaşlar edinecek, hem yapılacak eğitim faaliyetleri dolayısıyla da birçok yeni bilgi öğreneceklerdir.”

Gençlik Buluşması Programı ile ilgili genel bilgiler:

Tarih :   7-10 Haziran (Juni) 2019

Adres:  Jugendhotel Alpina / Via Alpsu 6, 7188 Sedrun (Tujetsch) / Schweiz

Katılım Ücreti:   120 Euro

İletişim: 0041 78 718 68 30  İsviçre

              0049 176 644 23 961  Almanya

              0033 6 76 40 25 86  Fransa

Mail :    [email protected]

https://facebook.com/Avrupagenclik

https://twitter.com/Avrupagenclik1