Arapların ve İslam dünyasının zayıflığı ve korkaklığı Siyonistleri suç işlemeye teşvik ediyor

Ensarullah Sözcüsü ve Yemen Müzakere Heyeti Başkanı, Arap ve İslam ülkelerinin zayıflığının Siyonistleri Gazze'de suç işlemeye devam etmeye teşvik ettiğini vurguladı.

Arapların ve İslam dünyasının zayıflığı ve korkaklığı Siyonistleri suç işlemeye teşvik ediyor

Siyonist rejimin sabah namazı sırasında 100'den fazla Filistinliyi katletmesiyle ilgili son suça tepki gösteren Muhammed Abdusselam, suçlu Siyonist rejimin işlediği vahşi suçun ABD'nin tam desteğiyle işlendiğini vurguladı.

Yemen halkı ve yönetimi olarak, ABD'nin Gazze halkına karşı soykırımını sürdürmesi için İşgalci İsrail rejimine tam desteğini sürdürmesini şiddetle kınadıklarını vurguladı.

Arap ve Müslümanların Gazze'ye karşı büyük bir sorumlulukları olduğunu belirten Abdusselam, Gazze konusunda dini ve insani görevlerini yerine getirmede ihmalkarlık yapanların büyük bir zillet ve aşağılanmaya maruz kalacaklarını kaydetti.

Filistin'in resmi haber ajansı WAFA, İşgalci İsrail işgal güçlerinin cumartesi sabahı Gazze Şehri'nin doğusundaki El-Daraj semtindeki El-Tabi'in okulunu bombalaması sonucu 100'den fazla vatandaşın şehid düştüğünü, onlarca kişinin de yaralandığını bildirdi.