Yetimler Vakfı bombardıman altındaki Gazze'ye yardımlarını sürdürüyor

20 gündür bombardıman altında olan Gazze'de büyük bir soykırım yaşanıyor. Sivil yerleşim alanlarının bombalanması sonucu şu ana kadar 7 bini aşkın insan şehid olurken yaralı sayısı 20 bine dayandı.

Yetimler Vakfı bombardıman altındaki Gazze'ye yardımlarını sürdürüyor

Saldırgan siyonist işgalcilerin aralıksız şekilde bombardımanı altında olan Gazze'de Filistinli Müslümanlar, tüm tehdit ve algı operasyonlarına rağmen memleketlerini terk etmiyor, büyük bir direnişle vatanlarını savunmaya devam ediyorlar.

Günlerdir elektrik, su ve yakıtın girmediği Gazze tam bir abluka altında. 17 yıldır zaten abluka altında olan Gazzeliler, şimdi de siyonist vahşetin soykırıma dönüştüğü günleri yaşıyor.

Hastanelerin vurulduğu, camilerin yıkıldığı, sivil yerleşim alanlarının yerle bir edildiği Gazze'de, siyonist işgal rejiminin barbarlıkla gerçekleştirdiği katliamları, birkaçı hariç dünya ülkelerinin çoğu ya işgalcilere desteklerini sunarak açıktan ya da suskunluğu tercih ederek zımnen destek veriyor.

Böyle bir ortamda Yetimler Vakfı Filistinli kardeşlerinin yanında durmaya devam ediyor. Zor günler yaşayan Filistin halkıyla dayanışma içerisinde olan Yetimler Vakfı, Gazze halkına her gün sıcak yemek dağıtıyor.

Türkiye'deki hayırseverlerin bağışladığı yardımları Filistinli kardeşlerine ulaştıran Yetimler Vakfı, hayırseverlerin gönderdiği yardımların yerine ulaştığını gösteren bir video yayımladı.

Videoda, Yetimler Vakfı gönüllüsü Filistinlinin, hayırseverlere teşekkürlerini sunduğu görülüyor.

Yemek fabrikasında hazırlanan sıcak yemeklerin her gün Gazze halkına dağıtıldığını ifade eden Yetimler Vakfı gönüllüsü, şöyle konuştu:  

"Bismillahirrahmanirrahim. Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun. Salat ve selam O'nun seçilmiş Peygamberi olan Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem'in üzerine olsun.

Allah Teâlâ yüce kitabında şöyle buyurmaktadır: Onlar, kendileri (yemek) istedikleri halde yiyeceği yoksula, yetime ve esire ikram ederler ve şöyle derler: Biz sizi Allah rızâsı için doyuruyoruz; sizden ne bir karşılık ne de bir teşekkür bekliyoruz. (İnsan Suresi-8-9)

İşgalci siyonist rejimin Gazze Şeridi'ndeki savaşı başlatmasından bu yana Gazze Şeridi halkına her gün yemek sağlayan Yetimler Vakfı'na en içten teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Bugün savaşın 20'nci günü ve 26 Ekim'e denk geliyor. Allah'tan yapmış oldukları yardımları kabul etmesini, mallarını bereketlendirmesini ve mahşerde ecirlerini kat kat vermesini Allahtan niyaz ediyoruz." (İLKHA)