Yemen’deki gösterilerde ‘Yahya Sinvar ve zafere kadar Gazze’ sloganları atıldı

Yemen’in birçok kentinde Yahya Sinwar'ın Hamas'ın başına seçilmesini kutlamak ve Siyonist düşmana karşı müdahale operasyonlarını desteklemek için büyük gösteriler düzenlendi.

Ülke genelinde yapılan yürüyüşlerde Ensarullah Hareketinin açıklamaları okundu.

Açıklamada, normalleştirilmiş ve hain Arap yöneticilere şu ifadelerle hitap edildi: “Halklarınızın gözlerindeki kederi ve yüreklerindeki acıyı görüyoruz, çünkü onlar sizin Filistin halkını savunacağınızı ve bu konuda bir pozisyon alacağınızı umuyorlardı. Gazze'de insanlığı mahveden soykırım suçları yaşanıyor ve onların istekleri ne yazık ki sizin İsrail düşmanının savunulmasına karışmamanız haline geldi.”

Açıklamada, Sayın Abdülmelik Bedireddin el liderliğinde zorlukları ve engelleri aşarak, "vadedilen fetih ve kutsal cihat" mücadelesini istikrarlı ve artan bir hızla sürdüren Yemen silahlı kuvvetlerinin kahramanları selamlandı.

Siyonist düşmana da seslenerek, "Sizin ölümünüz Allah'ın Kitabında mühürlenmiş ilahi bir vaaddir ve Amerika'dan ve kâfir Batı'dan alacağınız destek sizi bu kaderden kurtaramayacaktır."

İsrail düşmanına, cevabın kaçınılmaz olarak geleceğini, endişelenmeniz ve önümüzdeki gece ve günlerde cezayı beklemenin acısını tatmanız gerektiğini söylüyoruz. İsrail düşmanını savunmak için kendilerine barikat kuran normalleşmiş Arap ve İslam rejimlerinin utanç verici ve yüz kızartıcı pozisyonlarını kınıyoruz.