Yapıcıoğlu: "6-8 Ekim" filmi menfur vahşete ışık tutacak!

HÜDA PAR Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şehid Yasin Börü ve arkadaşlarının katledilişini anlatan "6-8 Ekim" filminin fragmanı hakkında paylaşımda bulundu.

Yapıcıoğlu: "6-8 Ekim" filmi menfur vahşete ışık tutacak!

2014 yılında Kurban Bayramı'nda muhtaçlara kurban eti dağıtırken, HDP/PKK'nin çağrısı üzerine sokağa çıkan vandallar tarafından katledilen Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak, Riyad Güneş'in hayatı filme konu oldu.

Henüz detayları paylaşılmayan filmin ilk fragmanı yayımlandı. İsmi, "6-8 Ekim" olarak belirlenen filmin yayımlanan ilk fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Film ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, filmin o menfur vahşete ışık tutmasını temenni ettiğini söyledi.

Yapıcıoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Yakında yayımlanacak olan filmin, o menfur vahşete ışık tutmasını ve nasıl bir zihniyetle mücadele ettiğimizin daha iyi anlaşılmasına katkı vermesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yüzbinlerce kez izlenen filmin fragmanı için açılan #YasinBörüFilmi etiketi, Twitter'da ilk sıraya girdi.

Etiketle birlikte paylaşımlarda bulunan sosyal medya kullanıcıları, merakla beklenen filmin İslam düşmanlarının gerçek yüzünü bir kez daha göstereceğine dikkat çekti.

İLKHA