Üçyüz altmış derecelik hücumlar / İbrahim Kızar

HÜDA PAR ittifak kararırını açıklar açıklamaz, toplamı 360 derece olan açıların her bir derecesinden, yani 360 açının tamamından saldırıya, hücuma maruz kalmaktadır. Şeytan, İblis, sadece dört yönden sokulup vesvese veririken, 360 derecelik açının tamamından birden hücuma uğramak!!!!!!

Üçyüz altmış derecelik hücumlar / İbrahim Kızar

Adem (a.s)' a secde etmeyip kovulanlardan olan Şeytan, namı diğer İblis, suçu kendinde değilde, başka yerde arayarak Allâh-u Teâlâ'ya şöyle demektedir “Öyleyse, beni azdırmana karşılık, yemin ederim ki, ben de onlar için senin doğru yolunun üstüne oturacağım. Sonra önlerinden arkalarından, sağlarından sollarından onlara sokulacağım ve sen onların çoğunu şükredenlerden bulmayacaksın.” (Araf, 7/16-17)

Ayeti kerimede görüldüğü gibi Şeytan, İblis insanlara önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından  sokularak vesvese vermekte ve insanları Allah’ın dosdoğru yolundan saptırmaya çalışmaktadır.

Bu yazdıklarımı hepiniz biliyorsunuz, defalarca okumuş yada dinlemişsiniz veya bizzat başkasına anlatmışsınızdır.

Son bir ayda HÜDA PAR ittifak kararırını açıklar açıklamaz, toplamı 360 derece olan açıların her bir derecesinden, yani 360 açının tamamından saldırıya, hücuma maruz kalmaktadır. Şeytan, İblis, sadece dört yönden sokulup vesvese veririken, 360 derecelik açının tamamından birden hücuma uğramak!!!!!!

Eskileri karıştırarak, aynı soruları bıkkınlık verecek şekilde defalarca, umut bağladıkları herkese sorarak azıcık menfaat defşirme çabaları ve her seferinde hüsran... Yok, işi bozacak elle tutulur gözle görülür bir şey yok. Sadece boşa konuşup duruyorlar. 

Parti programını didik didik ederek tutunacak bir kulp arama çabaları, yine umut bağladıkları herkese bıkınlık verecek derecede defalarca sorararak bir şeyler elde etme çabaları ve her seferinde hüsran... Zarar verecek bir şey ararken HÜDA PAR’ın propağandası müsbet yönde yapılmış oluyor.

İttifağın diğer ortaklarının bazı hassasiyetlerini kaşıyarak bir şeyler elde etme çabaları da yine hüsran yine hüsran.

Ne AK Parti’den bir geri adım sinyali var ne de HÜDA PAR’ın çekindiği, çekineceği bir durum var.

Aksine, HÜDA PAR cephesinden, şu ana kadar her açıdan gelen tüm hücumlar zararsız ziyansız berteraf edilmiş görünüyor. İleriki günler ise neyi gösterecek birlikte göreceğiz.

Görünen o ki HÜDA PAR’ın ittifak kararı ve mecliste temsil ihtimali hem ülke bazında hem de Kürtlerin temsili bazında bir çok hesabı bozmuş durumdadır. Kürd meselesi husunda meclis bazında tekelin kırılması, Kürd seçmenlerin iradeleri dışında bazı azınlıkları meclise taşıma külfetinden kurtulma ihtimalinin görülmesi, Kürdler üzerine yapılan çirkin hesapları alt üst etmektedir.

Ve bizzat hücum edenlerin itirafı ile bu seçimin en karlı çıkanı, en büyük kazananı HÜDA PAR olacaktır.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu,’kanaatimce üç beş oy uğruna herkes diline, kurduğu cümlelere dikkat etsin. Üç-beş oy arttıracağız tabanımızı konsolide edeceğiz diye vatandaşlarımızı birbirine karşı kışkırtmaya ya da birbirinin düşmanıymiş gibi göstermeye hiçbirimizin hakkı yoktur’. HÜDA PAR’ın kazanması ve karlı çıkması aynı zamanda halkın milletin de kazanması ve karlı çıkması azgın azınlığın ise kaybetmesi demektir. Bundan dolayı azgın azınlık ve bilimum işbirlikçilerinin 360 derecelik açılarının her bir derecesinden hücum etmelerini ben anlayabiliyorum.

Şunu da çok iyi biliyorum alnı açık yüzü pak olanların korkup çekinecekleri hiç bir şey de yoktur isterse hücumlar 360 derecelik açının her bir açısınından ayrı ayrı gelsin.

Allaha emanet olun