Türkiye, Gazze için meydanlarda!

Türkiye'nin dört bir yanında bir araya gelen yüzbinlerce kişi, siyonist terör çetesine lanet yağdırdı. Bu gece başlatılan yoğun bombardıman sonrasında işgalcilerin İstanbul konsolosluğu önünde de toplanan binlerce kişi, siyonist rejimi protesto etti.

Türkiye, Gazze için meydanlarda!

İşgal rejiminin Filistin topraklarında haftalardır sürdürdüğü katliamlar devam ederken, bu akşam başlattığı yoğun saldırılar karşısında Müslümanlar ayağa kalkarak tepkilerini göstermeye devam ediyor.

Siyonist işgal rejimi; Filistin'de yaklaşık 21 gündür 2,3 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi'ni gece gündüz bombalıyor.

Elektriği  ve interneti kesilerek dünya ile iletişimi de tamamen kesilen Gazze'de uygulanmak istenen soykırıma karşı Türkiye adeta ayağa kalktı.

İşgal altındaki Gazze'ye yapılan son insanlık dışı saldırılar, işgal rejiminin İstanbul Konsolosluğu önünde protesto ediliyor.

Konsolosluk binası önünde bir araya gelen vatandaşlar; siyoniste rejime lanet yağdırırken, mazlum Filistin halkı için dular ediyor.

Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı görülürken, vatandaşlar konsolosluk binasına akın ettiği için çevre yollarda yoğun trafik oluştu. 

Bursa'da yüzlerce kişi siyonist rejimin Gazze saldırısına tepki için meydanlarda 

HÜDA PAR Bursa İl Başkanlığı öncülüğünde 15 Temmuz Meydanında birçok vatandaş, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik başlattığı yoğun saldırılarını kınamak için bir araya geldi.

HÜDA PAR İstanbul Gençlik Kolları: Filistin ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne giden her meşru eylemin destekçisiyiz 

İşgal rejiminin Filistin topraklarında haftalardır sürdürdüğü katliamlar devam ederken, bu akşam başlattığı yoğun saldırılar karşısında Müslümanlar ayağa kalkarak tepkilerini göstermeye devam ediyor.

İstanbul'da ABD konsolosluğu önünde bir araya gelen gençler; Filistin'e destek mesajını yenilerken, siyonizmin destekçisi ABD'yi telin etti.

Şanlıurfa halkı Filistin için bir araya geldi 

Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından Rabia Meydanında "Seccadeni Al Gel" sloganıyla Filistin'e destek programı düzenlendi.

Programa katılan vatandaşlar, gruplar şeklinde slogan atarak alana geldi.

Geri dönüşüm işçileri Filistin'de yaşanan soykırıma sessiz kalmadı 

İstanbul Ümraniye Saat Kulesi önünde toplanan geri dönüşüm işçileri, Filistin'den yana taraf olduklarını belirterek yaşanan katliamlara tepki gösterdi.

"Çekçek" diye tabir edilen geri dönüşüm malzemeleri toplamada kullanılan iki tekerlekli araçları ile toplanan işçiler, "Yoksulun halinden yoksul anlar, zalim israil Filistin'e yaptıklarının cezasını çekecek" yazılı pankart taşıdı.

Ağrı'dan işgalcilerin katliamlarına tepki gösterildi 

Filistin'de yaşanan katliama tepki göstermek için STK'lar tarafından oluşturulan Doğubayazıt Sivil İnisiyatif, basın açıklaması organize etti.

Açıklama ilçede bulunan Merkez camii önünde gerçekleştirildi.