Terör rejiminden sabah namazında vahşi katliam: Yüzden fazla şehid!

Siyonist işgal rejiminin, Gazze'de bir okulda sabah namazı kılan Filistinlilere yönelik saldırısında şehid olanların sayısının 110'a yükseldiği belirtildi. Saldırıda, 150 kişi de yaralandı.

Terör rejiminden sabah namazında vahşi katliam: Yüzden fazla şehid!

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre siyonist işgal rejimi sözde ordusu Gazze'de yerinden edilenlerin sığındığı bir okula hava saldırısı düzenledi.

Ed-Derac mahallesindeki Et-Tabain okuluna düzenlenen saldırıda en az 110 kişinin şehid olduğu, aralarında kadın ve çocukların da olduğu yaklaşık 150 kişinin yaralandığı belirtildi.

Saldırının, okula sığınan Filistinlilerin sabah namazını kıldığı sırada gerçekleştirildiği ifade edildi.

Siyonist rejimin Et-Tabain okulunu üç füzeyle doğrudan bombaladığı, saldırının ardından bölgede yangın çıktığı aktarıldı.

Vurulan bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kurtarma ekipleri, Ulusal Arap Hastanesi'ne sevk edilen yaralıların çoğunun durumunun çok ağır olduğunu, hastane içinde çok sayıda ceset bulunduğunu ifade etti.

Siyonist rejimin Et-Tabain okuluna saldırısıyla birlikte sadece bir hafta içinde 6 okulun vurulduğu belirtildi.

İşgalcilerin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını 7 Ekim 2023'ten bu yana kara, hava ve deniz yoluyla sürdürdüğü, çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 39 bin 699 vatandaşın şehit olduğu, 91 bin 722 kişinin de yaralandığı aktarıldı.