Siyonist çeteden Mescid-i Aksa murabıtı Hatice Huvays'e 6 ay uzaklaştırma cezası

Siyonist İşgal çetesi, Mescidi Aksa'nın kadın murabıtlarından Hatice Huvays'a 6 ay süreyle Mescidi Aksa'dan uzaklaştırma cezası verdi.

Siyonist çeteden  Mescid-i Aksa murabıtı Hatice Huvays'e  6 ay uzaklaştırma cezası

Uluslararası Af Örgütü'nün dün yayınladığı raporunda, her alanda ve hüküm sürdüğü bütün bölgelerde Filistinlilere yönelik olarak sistematik bir ırk ayrımcısı politika uyguladığı belgelerle ispat edilen siyonist işgal rejimi Mescidi Aksa'yı himaye etmeye çalışan Filistinlilere yönelik saldırgan uygulamalarını sürdürmeye devam ediyor. 

Siyonist eşkıyalar yaptıkları bir baskınla esir aldıkları, Mescidi Aksa'nın kadın murabıtlarından Hatice Huvays'i serbest bırakırken, 6 ay süreyle Mescidi Aksa'dan uzaklaştırma cezası verdi.

Filistin Enfromasyon Merkezi'nin haberine göre Mescidi Aksa savunucularından Huvays dün ikindi vakitlerinde Kudüs'ün Eski Şehir kısmındaki Babu'l-Esbat civarında esir alınmıştı.

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre siyonist rejimin istihbaratına mensup saldırganlar Huvays'ı esir ettikten sonra El-Kışla soruşturma merkezine götürdü. 

İşgal çetesi Huvays'i geçtiğimiz haftalarda yine alıkoymuş daha sonra bir hafta süreyle Mescidi Aksa'dan uzaklaştırma cezası vermişti.