Şehid Muhammed Merzuk son yolculuğuna uğurlandı

İşgalci İsrail askerlerinin, 2 hafta önce Batı Şeria'nın Nablus kentinde yaraladığı Filistinli Muhammed Merzuk Arayişi bu sabah saatlerinde şehit oldu.

Şehid Muhammed Merzuk son yolculuğuna uğurlandı

Filistin'in Batı Şeria bölgesindeki Nablus şehrinde Muhammed Merzuk Arayişi isimli bir Filistinli genç, iki hafta önce işgal güçlerinin saldırısında aldığı yaranın tesiriyle bugün (23 Ağustos Salı) sabah şehid oldu.

Rividya Hastanesi'ndeki tıbbi kaynakların verdiği bilgilere göre 24 yaşındaki Arayişi şehrin Doğu Sitesi'nde işgal güçleri tarafından gerçekleştirilen bir saldırıda göğsünden yaralanmıştı. İşgal güçleri bu saldırıda Filistinli direnişçileri kuşatmaya almışlardı. 

Söz konusu saldırıda işgalcilerin birinci hedefleri olarak bilinen ve Fetih'in askeri kanadı durumundaki Aksa Şehitleri Tugayları'nın komutanlarından İbrahim En-Nablusi, yine Aksa Şehitleri Tugayları'ndan İslam Sabbuh ve Hüseyin Taha isimli bir genç şehit edilmişti. 

Şehit Arayişi'nin cenazesinin bugün öğle saatlerinde Rividya Hastanesi'nden alınacağı ve ardından düzenlenecek cenaze töreninden sonra toprağa verileceği açıklandı.