Netanyahu, siyasi nedenlerle savaşın bitmesine izin vermeyecek

Siyonist rejimin askeri operasyonlar şubesinin eski başkanı, İsrail Başbakanı'nın Gazze'deki savaşın siyasi nedenlerden dolayı bitmesini istemediğini söyledi.

Netanyahu, siyasi nedenlerle savaşın bitmesine izin vermeyecek

Son günlerde işgal altındaki topraklarda Siyonist Rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun politikalarına karşı yeni bir protesto dalgası başladı. Siyonist protestocular, Filistin direnişi ile ateşkes için derhal anlaşma yapılmasını ve siyonist rejimin esirlerinin serbest bırakılmasını talep ediyor.

Siyonist rejimin askeri operasyonlar şubesinin eski başkanı Binyamin Netanyahu'nun performansını eleştirerek "Netanyahu'nun Gazze'deki savaşın uzatılması konusundaki ısrarı, Netsarim ve Philadelphia ekseninin önemini abartmasına neden oldu." Dedi.

Siyonist yetkili,  Netanyahu’nun bu abartıyla esir değişiminin önemini küçümsemeye çalıştığını ifade ederek "Ordunun Netsarim ve Philadelphia ekseninde kalmasıyla İsrail'in durumu eskisinden daha da kötüleşirken, Netanyahu siyasi nedenlerden dolayı savaşın bir an önce bitmesini istemiyor." ifadesine dikkat çekti