Müslüman halktan boykota devam çağrısı: 1 lira dahi olsa almayalım

İşgal rejimine direkt veya dolaylı yollardan ekonomik destek sağlayan markalara boykot çağrısı yapan vatandaşlar, boykot ile siyonistlerin ekonomisinin çökertilebileceğini vurguladılar.

Müslüman halktan boykota devam çağrısı: 1 lira dahi olsa almayalım

İşgal rejimine direkt veya dolaylı yollardan ekonomik destek sağlayan markalara tepkiler çığ gibi büyüyor.

Türkiye'de işgal rejiminin mallarının boykot edilmesi konusu büyük bir önem kazandı. Özellikle işgal ordusuna destek açıklaması yapan kimi firmalara boykot her geçen gün artıyor.

İşgal rejimine destek veren kimi firmalar, Müslüman halkın uyguladığı boykotu kırmak için ürünlerinde yüzde 70'e varan indirimlere gittikleri görülüyor.

İşgal rejiminin can damarının ekonomi olduğunu belirten Şanlıurfa halkı, Yahudi mallarının yerine yerli mallarının kullanılması yönünde çağrı yaptı.

"Yahudi malından uzak duralım"

Yapılan boykotlarla Yahudilerin ekonomisinin çökebileceğini söyleyen Ömer Altundağ, "Yapılan boykotlar Yahudiyi çöktürür. Onların mallarını almazsak, evlerimizde kullanmazsak ekonomileri çökecek. Onların hayatı ekonomidir. Ekonomilerine güvenip Müslümanlara saldırıyorlar. Onların mallarını boykot edelim derken yerli malların fiyatı da ikiye üçe katlamasın. Nasıl ki Yahudilerin malları yüzde 50'ye düşmüşse yerli mallar da yüzde 25 indirim yapsınlar ki insanlar yerli üretime yönelsin. 1 lira dahi olsa almayalım, Yahudi malından uzak duralım. Gazze'de yaşanan zulümler yarın bizim başımıza da gelebilir. " dedi.

"Onların can damarı ekonomidir"

Yerli malların tercih edilmesi gerektiğini belirten Halil Dişli, "Boykot çok önemli. Onların can damarı ekonomidir. Hayber'in Fethi'nde fetih uzuyor. Atılan oklar geri geliyor. Resulullah'ın stratejisini söyleyerek 'Gidin hurma ağaçlarını kesin.' Ağaçlar kesilince Yahudiler dışarı çıkıyor. Yahudi menşeili malların terk edilmesi ve yerli malların daha çok kullanılması için yerli malların daha kaliteli ve albenisi çok olmalı. Banka hesaplarımızı Troy yapmalıyız. Müşteri hizmetlerini arayarak yapabiliriz. Diğer türlü giden kartlar siyonistlerin ağababalarına gidiyor. Gazze'deki görüntüleri gördüğüm zaman Müslüman olan değil insan olan, vicdanı olan herkes dayanamaz. Elimizden ne geliyorsa yapmamız lazım. Her iman sahibinin elinden geleni yapması lazım." diye konuştu.

"Alınan her mal Filistin'e mermi, silah ve bomba olarak gidiyor"

Vatandaşlara siyonist malı tüketmeme çağrısı yapan Cemal Bozkurt, "Boykot olarak israil malını hiç kullanmamak lazım. israil çoluk çocuğa böyle kıydıktan sonra mallarında da her şey olabilir. Alınan her mal Filistin'e mermi, silah ve bomba olarak gidiyor. Vatandaşlara israil malı tüketmeme çağrısı yapıyorum. Yerli malı tüketin. Onlara para gitmesin çünkü onlar ABD uşağıdır." şeklinde konuştu.

"israil ve ABD ürünlerini almamalıyız"

Boykot konusunda hassas olunması gerektiğine dikkat çeken Halil Oruç, " Boykot konusunda Türkiye olarak hassas davranmamız lazım. Filistinli kardeşlerimize gereken desteği yapıp israil ve ABD ürünlerini almamalıyız. Şanlıurfa Peygamberler Şehri olduğu için bilhassa Urfalıların biraz daha dikkat etmeleri lazım. Onların tüm ürünlerini almamalıyız. Gereken tedbirleri devletin almasını isteriz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)