'Kuzeyde İran ve Hizbullah’a karşı mücadele ediyoruz'

Netanyahu, "Biz kuzey cephesinde İran ve Hizbullah’a karşı mücadele ediyoruz ve bunları bugünlerde çok duyuyoruz." dedi.

'Kuzeyde İran ve Hizbullah’a karşı mücadele ediyoruz'

Binyamin Netanyahu, İşgalci İsrail’in bugün Suriye’nin güneyindeki Kuneytra iline düzenlediği füze saldırısına ilişkin, "Biz kuzey cephesinde İran ve Hizbullah’a karşı çalışıyoruz ve bunları bugünlerde çok duyuyoruz." dedi.

Netanyahu İşgalci İsrail Devleti'nin kurulmasında önemli bir rol oynayan militan Siyonist Revizyonist hareketin kurucusu ve iktidardaki Likud partisinin fikir babası sayılan Zeev Jabotinsky’nin (1880-1940) ölüm yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, İşgalci İsrail’in bugün Suriye’nin güneyindeki Kuneytra iline düzenlediği füze saldırısına işaret etti.

Netanyahu, İsrail’in İran ve Hizbullah’ın Suriye’deki temerküzüne vurgu yaptığı konuşmasında, “Biz kuzey cephesinde İran ve Hizbullah’a karşı çalışıyoruz ve bunları bugünlerde çok duyuyoruz.” ifadesini kullandı.

İşgalci İsrail’in kuzey cephesinde yürüttüğü askeri çalışmalara değinen Netanyahu, bugün yapılan saldırıyı açıkça üstlenmekten çekindi.

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA, bugün İşgalci İsrail tarafından ülkenin güneyindeki Kuneytra iline saldırı düzenlendiği ve maddi hasara yol açtığı duyurulmuştu.

AA