Kılıçdaroğlu kaynağını açıkladı: Uyuşturucu Baronlarının “temiz parası' ile ekonomiyi düzelteceğim

Pensilvanya ve Kandil’in desteğini arkasına alan Yedili Masa’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştireceğini iddia ettiği ekonomik vaatlerin kaynağını açıkladı. Katıldığı bir TV yayınında vaatlerinin kaynağına ilişkin soruya cevap veren Kılıçdaroğlu, “300 milyar dolar parayı getireceğim, temiz para getireceğiz. Uyuşturucu baronlarının parası, 300 milyar dolar para.” İfadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu kaynağını açıkladı: Uyuşturucu Baronlarının “temiz parası' ile ekonomiyi düzelteceğim

Aylarca süren tartışma ve pazarlıklardan sonra Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu tuhaf açıklamalar yapmayı sürdürüyor.

Gaflarıyla gündemden düşmeyen Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu Habertürk’teki bir programda sarf ettiği sözler ise bu kadarı da olmaz dedirtti.

Kılıçdaroğlu, programda ekonomik vaatlerine ilişkin kendisine sorulan soruları yanıtlarken, seçilmesi halinde uygulayacağını iddia ettiği ekonomik programının kaynağını açıkladı.

Adaylığını açıkladıktan sonra Pensilvanya ve Kandil’in desteğini de arkasına alan Kılıçdaroğlu ekonomik vaatlerinin kaynağına ilişkin sorulan soruya şu yanıtı verdi:

“Türkiye zengin ülke niye kaynak yok. Hani nerede kaynak yok? Gidersiniz tasarrufa. Ben 300 milyar dolar parayı getireceğim bu ülkeye, temiz para getireceğiz. Uyuşturucu baronlarının parası, 300 milyar dolar para.”