İşgalci İsrail, Gazze'ye hava saldırısı düzenledi
İşgalci İsrail ait savaş uçakları, Gazze'de Hamas'a ait bazı noktaları bombaladı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı.

İşgalci İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Gazze'de Hamas'a ait bir tünel ile bazı askeri noktalara hava saldırısı düzenlendiği belirtildi.
Saldırının, helyum gazıyla şişirilmiş yanan balonlar gönderilmesine karşılık olarak gerçekleştirildiği açıklandı.
Filistin kaynaklarından alınan bilgiye göre İşgalci İsrail, Gazze'nin Han Yunus kentinde Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait gözlem ve askeri noktalara saldırdı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı.
İşgalci İsrail’in yıllardır sürdürdüğü ablukaya karşılık, Filistinli gençler tarafından Gazze Şeridi’nden gönderildiği belirtilen yanan balonlar, çevredeki İsrail'in işgal ettiği yerleşim bölgelerinde 60 noktada yangına neden olmuştu.
AA