İşgal rejiminin saldırılarında 63 BM personeli ve 36 gazeteci katledildi

İşgal çetesinin, Gazze'ye düzenlediği saldırılarda öldürülen BM personeli sayısının 63’e, yaralının ise 22'ye yükseldiği bugüne kadar Gazze'de 35, Lübnan'da da 1 olmak üzere toplam 37 gazetecinin de katledildiği açıklandı.

İşgal rejiminin saldırılarında 63 BM personeli ve 36 gazeteci katledildi

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Gazze'de gazetecilerin ciddi tehlikeyle karşı karşıya olduğu, saldırıların başladığı günden bu yana 35 gazetecinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Açıklamada, Gazze'nin yanı sıra Lübnan sınırında da bir gazetecinin katledildiği belirtildi.

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) ise 30 Ekim Pazartesi günü yaptığı açıklamada, siyonist işgal rejiminin saldırılarında 63 çalışanının hayatını kaybettiğini duyurdu

İşgal rejiminin saldırılarında 63 BM personeli öldü 

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) tarafından yapılan açıklamada, işgalcilerin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda öldürülen BM personeli sayısının 63’e, yaralının ise 22'ye yükseldiği ifade edildi.

Siyonist işgal rejiminin 7 Ekim’den bu yana Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. İşgal rejimi saldırıları nedeniyle yerinden edilmiş yaklaşık 672 bin Filistinlinin Gazze Şeridi’nde bulunan 149 UNRWA tesisine sığındığı aktarılan açıklamada, 7 Ekim'den bu yana işgal rejimi saldırılarında 44 UNRWA tesisinin hasar gördüğü belirtildi.