İşgal rejimi yine saldırdı: 2 genç şehid edildi

Siyonist işgal rejimi tartından, işgal altındaki Batı Şeria bölgesinde gerçekleştirilen saldırılarda biri 18 yaşından küçük iki Filistinli genç şehid olurken, bir kişi de ağır yaralandı.

İşgal rejimi yine saldırdı: 2 genç şehid edildi

Yerel kanynakların aktardığı bilgilere göre, siyonistlerin, Batı Şeria'da yer alan Beytlahim'in doğusundaki Tekoa yahudi gasıpların bulunduğu merkezinin güvenlik noktasına saldırı yapıldığını ileri sürerek 4 Filistinli gence ateş açtığı belirtildi.

Siyonistlerin açtığı ateş sonucu Filistinli gençlerden biri olay yerinde şehid oldu.

işgal güçleri diğer Filistinli gençleri alıkoymak için bölgede geniş çaplı arama ve saldırı girimi başlattı. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilerde şehit edilen gencin İslami Direniş Hareketi (Hamas) mensubu 17 yaşındaki Mutasım Muhammed Atallah olduğu belirtildi. 

İşgal altındaki Batı Şeria, Tulkerem bölgesinde de, işgal rejiminin sözde askeri kontrol noktasında Mahmud Sami Halil Arram isimli bir genç işgal çetesinin silahlı saldırısıyla şehit edildi.

İşgal çetesi Kudüs'ün Babu'l-Amud (Şam Kapısı) civarında da Filistinli gençlere, buradaki kontrol noktasında işgal rejiminin sözde bir polis subayının yaralanmasına neden olan bıçaklı eylem gerçekleştirildiği iddiasıyla silahlı saldırı düzenledi. 

Görgü tanıklarının verdiği bilgilerde bıçaklı eylem teşebbüsü iddiasının yalan olduğu, bıçaklı eylem teşebbüsünde bulunduğu iddia edilen gencin yanında herhangi bir kesici alet taşımadığı belirtildi. 

İşgal güçlerinin bıçaklı eylem teşebbüsü iddiasında bulunarak bu bölgedeki Filistinli ahaliye yönelik yaptığı saldırılarda da 19 yaşındaki Nezir Merzuk isimli Filistinli bir genç ağır yaralandı.