İrlandalı Parlamenter Gould: "Netanyahu cehennemde yakılmayı hak ediyor"

İrlandalı parlamenter Thomas Gould, Gazze kurbanları için ağlayarak yaptığı konuşmada, "Umarım Netanyahu, çocukları ve ailelerini yaktığı gibi cehennemde yanar" dedi

İrlandalı Milletvekili Thomas Gould'un, ülkesinin Filistin'i tanıması ve İşgalci İsrail'in son ihlalleri sonrasında parlamentoda yaptığı dokunaklı konuşmada ağlayarak oturmak zorunda kaldı.

İrlan’da Parlamentosu üyesi Thomas Gould, Filistin'in Refah bölgesinde yerinden edilmiş insanların çadırlarının hedef alınmasına atıfta bulunarak, İsrail işgalini ve İsrail'in Gazze Şeridi'nde devam eden savaşını eleştirerek, "Dünya 15.000 çocuğun katledilmesine, 35.000 erkek ve kadının öldürülmesine seyirci kalıyor, bu inanılmaz, yaşanan soykırımı dünya liderleri görmezden gelmeye çalışıyor. Tel Aviv hükümeti ise yanlışlık oldu diyerek katliamı geçiştiriyor " dedi.

Gold, konuşması sırasında "Umarım Benjamin Netanyahu cehennemde yanar" dedi ve ardından duygusal bir sesle ağlayarak ekledi: "Benjamin Netanyahu cehennemde yakılmayı hak ediyor."