İran gazetesi adli arşivi ele geçirdi: Netanyahu kafadan sorunluymuş!

İran'da merkezi Tahran'da bulunan Tehran Times gazetesi, Siyonist Rejim’in 70 bin sayfadan oluşan adli arşivine ulaştığını açıkladı.

İran gazetesi adli arşivi ele geçirdi: Netanyahu kafadan sorunluymuş!

Siyonist işgal rejiminin 70 bin sayfadan oluşan adli arşivinin Tahran'da bulunan Tehran Times gazetesi tarafından ele geçirildiği ve belgelerde terörist Binyamin Netanyahu ile eşinin psikolojik rahatsızlıklarının olduğu öne sürüldü.

Yahudi işgalcilerin sözde başbakanı terörist Binyamin Netanyahu ve eşinin psikolojik rahatsızlıklarının olduğu öne sürülen belgelerde, hükümetin birçok üyesinin davaları ve Arap vatandaşlara karşı sistematik ayrımcılık yaptığına dair bilgilerin yer aldığı iddia edildi.

Netanyahu, 22 Eylül'de 78. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada İran'ı hedef almıştı.

Uluslararası toplumu İran'ın saldırılarına karşı kayıtsız kalmakla suçlayan Netanyahu, İran'ın nükleer emellerini sürdürmesine rağmen yaptırımların gevşetildiği eleştirisinde bulunarak, "İran'ın nükleer emellerine karşı ikna edici bir tehdit sunulmalı. Ben israil Başbakanı olduğum müddetçe İran'ın nükleer silah elde etmemesi için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullanmıştı.