İhvân-ı Müslimîn ve Cemaat-i İslami’den HÜDA PAR’a taziye telefonu

Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvân-ı Müslimîn) ve Cemaat-i İslami yetkilileri, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un vefatı dolayısıyla telefonla taziyelerini bildirdi.

İhvân-ı Müslimîn ve Cemaat-i İslami’den HÜDA PAR’a taziye telefonu

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz’un vefatı dolayısıyla İhvân-ı Müslimîn yetkililerinden Muhammed İyd ve Mithat El Heddad, HÜDA PAR Genel Başkan yardımcılarını telefonla arayarak taziyelerini bildirdi.

Bir süre önce böbrek kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde vefat etti.

Vefat eden Yavuz için bir taziye telefonu da Mısır Cemaat-i İslami'den Hürriyet, Siyasi ve Stratejik Araştırmalar Derneği Başkan Yardımcısı İslam el-Ğamri’den geldi.

El-Ğamri, “Üzülerek HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un vefat haberini almış bulunmaktayız. Şüphesiz ki biz onu yürekli, cömert ve güler yüzlü biri olarak bildik. Şimdiyse tüm HÜDA PAR camiası, ailesi ve tüm sevenlerine taziyelerimizi sunuyoruz. Allah’tan geldik ve yine O'na döneceğiz. Kardeşiniz İslam El-Ğamri.” ifadelerini kullandı.

İLKHA