HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı 15 Temmuz Şehitliğini ziyaret etti

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik, beraberindeki heyetle birlikte Edirnekapı'da bulunan 15 Temmuz Şehitliğini ziyaret ederek şehitler için dua edip ruhlarına Fatiha okudu.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı 15 Temmuz Şehitliğini ziyaret etti

İl ve ilçe teşkilatlarından oluşan kalabalık bir grupla şehitlerin kabirlerini ziyaret eden Güvendik, şehitler için dua ederek ruhları için Fatiha okudu.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Güvendik, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Güvendik, "Yaşanan darbe girişiminin dış destekli olduğunu biliyoruz. Ancak halkımızın cesareti ve Allah'ın yardımıyla bu darbe girişimi engellenmiştir. Beklentimiz ve dileğimiz şudur ki; Allah memleketimize bir daha böylesine bir acı yaşatmamasıdır. Dilerdik ki bu darbe girişiminden sonra ülkemizde özgürlüklerin önü daha fazla açılsın, halkımız bu konuda daha rahat ve ferah bir hayat yaşasın. Ancak görünen o ki, aradan 5 yıl geçmesine rağmen hâlâ ülkemizde özgürlüklerin kısıtlandığını, darbe havasının bir türlü geçmediğini görüyoruz. Ümidimiz odur ki, ülkemizdeki bu darbe girişiminden sonra özgürlüklerin tamamen önünün açılmasıdır. 15 Temmuz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı 15 Temmuz Şehitliğini ziyaret etti
HÜDA PAR gönüllüsü Mehmet Karaaslan da kabri başında rahmetle yâd edildi

Şehitlik ziyareti sonrasında Bahçelievler-Kocasinan mezarlığında metfun bulunan15 Temmuz şehidi ve HÜDA PAR gönüllüsü Mehmet Karaaslan'ın da kabrini ziyaret eden Güvendik, şehidin oğlu Yusuf Karaaslan ile birlikte şehidi rahmetle andı.

İLKHA