HÜDA PAR heyeti, Adıyaman'da depremzedelerle bir araya geldi

HÜDA PAR'dan iki ayrı heyet, Adıyaman'da incelemelerde bulundu. Heyetler, depremzedelerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, afetzedeleri yalnız bırakmadı.

HÜDA PAR heyeti, Adıyaman'da depremzedelerle bir araya geldi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından büyük yıkımın gerçekleştiği kentlerden biri de Adıyaman oldu.

Kentte yaşanan felaketten sonra; duyarlı kurum, kuruluş, siyasi parti ve STK'lar tarafından yaralar sarılmaya devam ediyor.

HÜDA PAR Genel Merkezi de depremin yıkıma neden olduğu bölgelerde 12 heyet oluşturarak, koordinasyonlu bir şekilde yaraları sarmaya devam ediyor.

HÜDA PAR'ın oluşturmuş olduğu bu heyetlerden ikisi Adıyaman'daydı.

HÜDA PAR'dan ilk heyet, kırsal kesimlerde depremzedelerle buluşurken, ikinci heyet ise şehir merkezinde depremzedelerle bir araya geldi.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş ve beraberindeki heyetle, Adıyaman'ın Tut ilçesinde Tepecik, Yalankoz, Akçatepe, Kaşlıca kırsal mahallerini, Pamuklu mezrasını ve Gölbaşı ilçe merkezinde incelemelerde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Lokman Yalçın ve beraberindeki heyet ise Konuklu, Fal, Tokar, Yazı Karakuyu kırsal mahalleleri ve Şeyh Abuzer Dergâhı'nda incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde depremin vurduğu yerlerde hasar tespiti, vefat durumları öğrenilerek depremzedelerin talep ve şikâyetleri dinlendi.

Yapılan ziyaret sonucunda depremzedelerin çadır sorunu yaşadığı, hayvanların yem ihtiyacı olduğu tespit edildi.

Depremzedeler, kendilerini ziyaret eden HÜDA PAR'a teşekkürlerini iletti. (İLKHA)