HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Kürdistan'da temaslarına devam ediyor

Kürdistan'ın başkenti Erbil’de ziyaret ve temaslarına devam eden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kürdistan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Hêmin Hawrami ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yapıcıoğlu dünde KDP Genel Başkanı Mesud Barzani ile bir araya gelmişti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Kürdistan'da temaslarına devam ediyor

Parlamentodaki ziyarette HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nu, Kürdistan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Hawrami karşıladı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kürdistan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Hawrami, Parlamento ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

HÜDA PAR’ın çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Başkan Yapıcıoğlu ise Kürdistan’ı çok önemsediklerini, Kürd halkının faydasına olacak tüm çalışmaları desteklediklerini belirterek partilerin bu minvaldeki çalışmalarını takdir ettiklerini kaydetti.
Başta Irak ve Türkiye olmak üzere İslam coğrafyasındaki siyasi ve mevcut durumun ele alındığı görüşmede, Kürdlerin durumu da değerlendirildi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret iyi dilek temennilerinden sonra son buldu.

Yapıcıoğlu dünde KDP Genel Başkanı Mesud Barzani ile bir araya gelmiş Başkan Barzani’nin ofisinde gerçekleşen görüşmede, Irak ve Türkiye’deki durum ile Kürt tarafların durumununun ele alındığı açıklanmıştı.