HAMAS: Tehditler, mücadele kararlılığımızı artıracaktır

HAMAS Siyasi Büro üyesi İzzet Er-Reşak, yapmış olduğu açıklamada siyonistlerin tehditlerinin herhangi bir sonuç getirmeyeceğinin dile getirerek, "Tehditler, mücadele konusunda kararlılığımız artıracaktır" ifadelerini kullandı.

HAMAS: Tehditler, mücadele kararlılığımızı artıracaktır

HAMAS Siyasi Büro üyesi İzzet Er-Reşak, "HAMAS'ın Gazze'deki başkanı Yahya Es-Sinvar'ın şehid ettirilmesi amacıyla siyonistlerin başlattığı tehditler ve sürdürdüğü kampanyalar veya hareketin herhangi bir liderine yönelik suikast tehditleri bizi ve hatta Hamas'ın en ufak bir elemanını bile korkutamaz." dedi.

Reşak açıklamasında, "Tehditler, bizim Kudüs'ü ve Mescidi Aksa'yı savunma, Filistin topraklarının en son karışı üzerindeki işgalin dahi son bulmasına kadar mücadele konusunda kararlılığımız artıracaktır." dedi. 

Siyonist işgal medyası, işgal altındaki topraklarda bulunan El'ad şehrinde siyonistlere yönelik feda eylemlerinden sonra Hamas'ın Gazze Şeridi Başkanı Yahya Es-Sinvar'ı hedefe yerleştirmiş ve suikast çağrıları yapmaya başlamışlardı.

Siyonist işgal rejiminin sözde milletvekilerinden Itamar Ben Gvir de Sinvar'ın evinin yıkılmasını, kendisinin de katledilmesini istemişti.