Gazze soykırımında 118'inci gün: Teröristler El-Emel Hastanesine saldırdı

Dünyanın en büyük açık hava hapishanesi durumunda olan Gazze'ye 7 Ekim gününden bu yana 3 koldan barbarca saldırılar yapan işgalci siyonistler, 118 gündür Gazze'de büyük katliamlar gerçekleştiriyor.

Gazze soykırımında 118'inci gün: Teröristler El-Emel Hastanesine saldırdı

Kassam Tugayları, 7 Ekim 2023'te şafak vaktinde Aksa Tufanı operasyonunu gerçekleştirmiş ve işgalci siyonistlere büyük bir zayiat verdirmişti.

Operasyon sonrasında gerek siyasi gerek askeri gerekse istihbari eksiklerinin ortaya çıkmasıyla prestij kaybı yaşayan işgalci siyonistler; karadan, havadan ve denizden Gazze'yi bombalayarak çoğu savunması çocuk ve kadın olmak üzere 26 binden fazla kişiyi şehit etti.

İşgalci siyonistlerin çocuklara karşı başlattığı savaşın 118'inci gününde öne çıkan gelişmeler:

"Filistin Kızılayı, işgal araçlarının bugün şafak vakti 3'üncü kez El-Emel Hastanesinin avlusuna saldırıp burada mevzi aldığını, hastane çevresi ve binalarına ağır ateş açtığını, daha sonra geri çekildiğini duyurdu.

Hastanede dün aralarında bir çalışan ve dernek gönüllüsü olmak üzere 12 şehidin yanı sıra 6 yaralının da bulunduğu bildirildi.

İşgalci siyonistlerin hastane binalarına ateş açması da kurşunların 3'ü ambulans olmak üzere 5 araca isabet etmesine yol açtı.

İşgalci siyonistlere ait savaş gemileri Refah şehrinin kıyılarını yoğun bir şekilde bombaladı.

Gazze'nin merkezinde, Nuseyrat'ın batısındaki yeni kampta Ebu Fayyad ailesine ait bir evin işgalci siyonistler tarafından bombalanması sonucu çok sayıda Gazzeli yaralandı.

İşgal uçakları Han Yunus'un güney bölgesine saldırı düzenledi.

İşgalci siyonistler topçu atışlarıyla Han Yunus'un batısındaki El-Emel Mahallesi ve Filistin Kızılayının çevresini bombaladı.

İşgalci siyonistler, uçaklarla Refah'ın güneyine saldırı düzenledi.

Gazze'deki Bureyc Mahallesi'nin kuzeydoğusunda direnişle işgal güçleri arasında çok şiddetli çatışmalar yaşandı."