Fransa Yetim Eli'nden muhtaçlar yararına konser

Geçtiğimiz haziran ayında kurulan Uluslararası Yardım Kuruluşu Fransa Yetim-Eli Derneği, muhtaçlar yararına 25 Aralık'ta bir konser düzenleyecek.

Fransa Yetim Eli'nden muhtaçlar yararına konser

Fransa başta olmak üzere, Avrupa ve dünyanın birçok bölgesinde yardım çalışmaları yapmayı planlayan Fransa Yetim-Eli, 25 Aralık Cumartesi günü tüm gelirleri muhtaçlara bağışlanacak bir konser düzenleyecek.

Saat 14:00’te kermes ile başlayacak etkinlik, saat 17:30’da yapılacak konser ile devam edecek.

Konsere Türkiye’den Özlem Ajans sanatçılarından Bilal Güler ve Nurullah Kuray katılacak.

Düzenleyecekleri program hakkında açıklama yapan Fransa Yetim Eli Başkanı Enes Suiçer, Avrupa ve dünyanın her yerinde muhtaç insanlara, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın yardım ulaştırma gayesinde olduklarını söyledi.

Suiçer, "Derneğimizi haziran ayında resmi olarak kurduğumuzda Türkiye’de kurban kestik ve böylelikle yardım çalışmalarına 'bismillah' diyerek başlamış olduk. Malumunuz yardım dernekleri hayırseverlerin katkıları ile ayakta durur, biz ise hayırsever ve muhtaçlar arasında köprü görevi görürüz. Dolayısıyla hem derneğimizin tanıtımı hem hayırsever halkımızla hasbihal için tüm gelirleri ihtiyaç sahibi insanlara gidecek olan bir konser tertip etmeyi düşündük." dedi.

Suiçer, tüm gelirleri muhtaçlara bağışlanacak olan böylesi hayırlı bir etkinliğe tüm halkı beklediklerini söyledi.

İLKHA