Esirlerle dayanışma için Cenin'de insan zinciri

Muhtelif kurumlar işgal zindanlarındaki esirlerle dayanışma amacıyla, "Esirlerimiz özgürlüğün meşaleleridir" başlığıyla düzenlenen insan zincirine destek verdi.

Esirlerle dayanışma için Cenin'de insan zinciri

Cenin'de muhtelif kurumlar ve organizasyonlar işgal zindanlarındaki esirlerle dayanışma amacıyla, "Esirlerimiz özgürlüğün meşaleleridir" başlığıyla düzenlenen insan zincirine destek verdi.

Sizin İçin Gençler Grubu, Esir Kulübü ve Filistin Kadın Komiteleri Birliği'nin organize ettiği insan zinciri Yahya Ayyaş Kavşağı'ndan başlayarak Uluslararası Kızılhaç Komitesi'nin merkezine kadar devam etti.

Zincire katılanlar esirlerin fotoğraflarını taşıdı ve esirler hareketiyle dayanışmalarını dile getiren sloganlar attılar. Esirlerle dayanışmanın tabanının genişletilmesi ve onların işgal zindanlarında kendi hallerine bırakılmamaları için çağrılar yaptılar.

Zincir Kızılhaç Merkezi'nin önünde son buldu ve katılımcılar Kızılhaç'a tüm esirlerin kayıtsız ve şartsız bir şekilde derhal serbest bırakılmaları için devreye girilmesini isteyen bir yazı teslim ettiler.

Palinfo