Danimarkalı İslam düşmanı ırkçılar yeni provokasyonlar peşinde

Danimarkalı aşırı sağcı partinin İslam düşmanı alçak lideri Rasmus Paludan, Kur'an-ı Kerim yakmak için giriş yasağı olan İsveç'e vatandaşlık başvurusu yaptı.

Danimarkalı İslam düşmanı ırkçılar yeni provokasyonlar peşinde

İsveç'e 2 yıl giriş yasağı olan Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi'nin (Stram Kurs) İslam düşmanı alçak lideri Rasmus Paludan, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakmak için bu ülkenin vatandaşlığına başvurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İslam düşmanı aşağılık ırkçı siyasetçi, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan İsveç Büyükelçiliğine giderek, İsveç asıllı babası hasebiyle vatandaşlık hakkı olduğu için bu ülkenin vatandaşlığına başvurduğunu belirtti.

İsveç'in başkenti Stockholm'de 12 Eylül'de Kur'an-ı Kerim yakmak için polisten izin istediklerini aktaran aşağılık Paludan, polisten izin çıkarsa göçmenlerin ve Müslümanların yoğunlukta olduğu Rinkeby Mahallesi'nde Kur'an-ı Kerim yakacaklarını ifade etti.

Alçak Paludan, bu süre içinde İsveç vatandaşlığı onaylanmazsa arkadaşlarının Stockholm'e gidip Kur'an-ı Kerim yakacaklarını kaydetti.

AA