Cumhurbaşkanı Erdoğan: 40 bin masumun katilini alkışlayanları gördükçe geleceğimiz için de endişeleniyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de katliam yapan işgalci sözde Başbakanı Netanyahu'nun Amerikan Kongresinde alkışlanmasına bir kez daha tepki gösterdi. Erdoğan, "Netanyahu gibi birine kırmızı halı sermek, yalanlarını elleri şişinceye kadar alkışlamak Amerika için büyük bir akıl tutulmasıdır. Gördüklerimiz karşısında insanlık adına biz utandık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 40 bin masumun katilini alkışlayanları gördükçe geleceğimiz için de endişeleniyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de katliam yapan siyonist terör rejimi sözde Başbakanı bebek katili Netanyahu'nun Amerikan Kongresinde alkışlanmasına bir kez daha tepki gösterdi.

Erdoğan, "Netanyahu gibi birine kırmızı halı sermek, yalanlarını elleri şişinceye kadar alkışlamak Amerika için büyük bir akıl tutulmasıdır. Gördüklerimiz karşısında insanlık adına biz utandık" dedi.

Biz Filistinli kardeşlerimiz adına her şeyi her yerde söylüyoruz. Kalbinde zerre kadar insanlık olan böyle bir vicdansızlığı meşrulaştıramaz. Hortlatılmak istenen Haçlı zihniyeti işte budur. Temsilciler Meclisi dışında binlerce insan bunları lanetliyor. 40 bin masumun katilini alkışlayanları görünce kendi geleceğimiz için endişeleniyoruz. Bugün Gazze'yi yerle yeksan edenlerin o kirli gözlerini yarın Anadolu'ya dikmeyeceklerini kim garanti edebilir. Türkiye her zaman güçlü olmak, caydırıcı olmak zorundadır diyoruz.